Budapest - I. kerület

2011.12.01. 07:33

Pénzszállító autónál helyszíneltek a rendőrök az I. kerületben

Budapest, 2011. november 30., szerda (MTI) - Egy pénzszállító autónál helyszíneltek a rendőrök Budapesten, az I. kerületi Donáti utcában - tudta meg az MTI szerda este a helyszínről származó forrásból.

Budapest, 2011. november 30., szerda (MTI) - Egy pénzszállító autónál helyszíneltek a rendőrök Budapesten, az I. kerületi Donáti utcában - tudta meg az MTI szerda este a helyszínről származó forrásból.Horváth Katalin Fanni, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-nek annyit mondott, valóban folyamatban van egy rendőri intézkedés Donáti utcában, a nyomozás érdekeire hivatkozva többet egyelőre nem közölt. Az MTI Hírcentrum tudósítója a helyszínről azt jelentette: értesülése szerint az egyik pénzszállító cég járműve egy kerületi bank előtt állt, s a személyzet egyik tagja bement a pénzintézetbe. Ekkor - mielőtt a pénzszállító munkatársa visszatért volna - a jármű elindult és eltűnt. Ekkor tettek rendőrségi bejelentést.

Az MTI Hírcentrum munkatársa úgy tudja, a járművet a Donáti utca egyik házának a pinceszintjén, egy garázsrészben találta meg a rendőrség, GPS-jelek alapján. Információja szerint az autóban nem volt senki, valószínűleg a pénzt sem találták meg, viszont egy fegyver volt az egyik ülésen.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!