Budapest - VI. kerület

2011.04.26. 14:56

Budapest Essential Looks 2011

<p>Április utolsó két napján a magyar divatvilág színe-java felvonul a nagyszabású, első alkalommal megrendezésre kerülő Budapest Essential Looks rendezvényen. A legújabb és legtrendibb tavaszi – nyári kollekciók bemutatóinak színvonalát lenyűgöző fény-, hang-, és látványtechnika emeli. A ruhaköltemények mellett profi sminkesek és mesterfodrászok is bemutatkoznak.</p>

A Budapest Essential Looks rendezvény nem titkolt szándéka, hogy a Nemzetközi Divatnapok színvonalát akarja elérni. Az elképzelés megvalósítására minden esély megvan, hiszen április 29-én és 30-án Abodi Dóra, az Es Tu un Ange, a Je Suis Belle, Konsánszky Dóra, Léber  Barbara, Makány Márta, Mojzes Dóra, Nanushka, a Nubu és a Use Unused Magyarországon és külföldön is elismert tervezők tavaszi – nyári kollekcióit láthatja a közönség.

A tervek szerint a jövőben évente kétszer, tavasszal és ősszel rendezik meg a divatmustrát Budapesten

Az Eiffel téren a Max Mara divatház legújabb darabjait is megcsodálhatják a látogatók. A ruhakölteményeken kívül izgalmas programnak ígérkezik a KILL  Routine elnevezésű párbaj, ahol divattervezők sztárfodrászokkal összeállított párosa verseng a legjobb kreáció címért. A bemutatókon kívül sminktanácsadás, fodrászat, fényképkiállítás, címlapfotózási lehetőség és nyereményjáték várja az érdeklődőket. A tervek szerint a jövőben évente kétszer, tavasszal és ősszel rendezik meg a divatmustrát, ahol a legnevesebb divattervezők legújabb szezonnak megfelelő kollekcióit mutatják be.

 Helyszín: Budapest, VI. kerület, Eiffel tér

Forrás: helyitipp.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!