Budapest - VIII. kerület

2011.05.18. 12:39

Palota Piknik Budapesten, a VIII. kerületben

<p>Bor, gasztro, kultúra - programpiknik a Palotanegyedben! Unplugged koncertek, artisták, gyermekprogramok. Borkóstoláshoz kreált különleges fogások. Tíz hazai kézműves borászat mutatja be borait.</p>

A Palotanegyed BudapestVIII. kerületének lüktető szíve, a pesti belváros közvetlen folytatása, mely a Mikszáth tér és Krúdy utca kereszteződésében igazi gasztro-kulturális csomóponttá vált az évek során. Célunk a Palota Piknik rendezvény keretein belül megmutatni azt a sokszínűségét, amit ez a hely képvisel. Lehetőséget biztosítunk a Palotanegyed művészei számára a bemutatkozásra, lesz élő zene, artisták, gyerekszínház.

 

A Palota Piknik színes kulturális programokkal várja egész nap a kicsiket és nagyokat

A borkedvelők tíz hazai, kézműves borászat kínálatába kóstolhatnak bele szakértő tudás mellett. Kiállítóink között köszönthetjük többek között a Bock, Bezerics és a Légli pincészetet is. A rendezvényen megkóstolhatják az érdeklődők a pincék legszebb fehér, rosé és vörös borait, a már palackba zárt újdonságokat és a legizgalmasabb tételeket is.
Minden vendéglátóhely különleges, az egyes borászok boraihoz kóstolás alapján kreált fogásokat kínál a Palota Piknik időtartama alatt. A borok kóstolásakor mindenki tájékoztató kupont kap, hogy ahhoz a borhoz milyen gasztronómiai ajánlattal várja kedvezményesen a legközelebbi étterem.

A rendezvény ingyenesen látogatható!

Forrás: utisugo.hu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!