Budapest - XIII. kerület

2011.05.26. 15:38

Eper Feszt: Gyermeknap a Lehel Csarnokban a XIII. kerületben

<p>A XIII. Kerületi Napok egyik nagy érdeklődéssel várt eseményére kerül sor május 28-án szombaton, a Lehel Csarnok Élelmiszerkereskedelmi Központban, amely immár hagyományos Eper Fest programján belül Gyermeknappal kedveskedik a Csarnok legkisebb látogatóinak.</p>

A Gyermeknap programja számos meglepetést tartogat: délelőtt tizenegy órai kezdettel például izgalmas és tanulságos bábszínházi előadást láthatnak az ünnepeltek. Akinek ez sem lenne elég az helyesen teszi, ha vasárnap is felkeresi Budapest egyik legnépszerűbb bevásárló helyét, mert az Eper Fest programja ezen a napon is kínál érdekességeket.

A háziasszonyok ízelítőt kapnak abból, hogy mi minden készíthető az illatos, zamatos, és a szemet is gyönyörködtető földieperből, amely ebben az évszakban egyetlen konyha asztaláról sem hiányozhat. Reggel kilenc órai kezdettel Buday Péter mesterszakács nyilvános főzés keretében mutatja be művészetét – és  válaszol a látogatók kérdéseire.

Forrás: budapest13.hu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!