Budapest - XXI. kerület

2011.05.03. 17:02

Csepeli Családi Majális

<p>Noha az időjárás nem fogadta kegyeibe a Május 1-jén, a Rákóczi kertben megrendezett Csepeli Családi Majális résztvevőit, az eső ellenére is szép számban látogattak el a csepeliek a rendezvényre.</p>

A fellépők a szabadtéri nagyszínpad helyett a teremben mutatták be a produkcióikat a nagyérdeműnek. (Mikola Péter zenés gyermekműsora, Mirage  Bellydance hastánc produkciója, Kabócák együttes gyerekműsora, No  comment Hip-hop bemutatója, Tóth Krisztofer a „Mesék királya”, Anyák napi köszöntő Verespusztai Boglárka és Kocsis László előadásában, Csep’ Jazz Dance műsora)

Szandi és Caramel fellépésére mindenki kíváncsi volt a csepeli majálison

Az eső sem riasztotta el a gyerekeket, hogy a kertben felállított sátrakban kézműves foglalkozásokon vegyenek részt, arcukat az arcfestők közreműködésével „változtassák” át. A sárkányépítés rejtelmeiben is beleshettek az érdeklődök. A Vöröskereszt sátrában játékos foglalkozó keretében kaptak fontos,- akár időnként életmentő –  információt. A délután folyamán a hideg, esős időjárás sem fogott ki a Népszigeti Kutyaiskola négylábúin és gazdáikon, hiszen remek bemutatóval szórakoztatták a jelenlévőket. Peppino bohóc fáradhatatlanul „hajtogatta” a lufifigurákat az őt körülvevő gyerekeknek.

Szandi koncertjére teljesen megtelt a terem, sokan az előtérből figyelték az énekesnő magával ragadó előadását. Caramel már a szabadtéri színpadon lépett fel, hiszen annyian gyűltek össze, hogy a két terem is kicsinek bizonyult volna. A  kellemetlen időjárás miatt a vártnál kevesebben vettek részt a csepeliCsaládi Majálison, viszont akik kilátogattak, nem csalódtak, színvonalas program várta őket.

Forrás: csepel.hu

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!