Bulvár, celeb

2008.09.25. 13:59

Pocsék színésznő Victoria Beckham

<p>A Spice World című filmet az MSN Movies regisztrált tagjai, közel tizenötezren, az eddig készült legrosszabb mozinak szavazták meg.</p>

„Nagyon szeretnénk még egy csöppséget, de most egyszerűen nincs rá időm” – mesélte a valamikori Posh Spice a The Sunnak adott interjújában.

Nemrég mutatta be a New York-i divathéten az első általa tervezett kollekciót, amely még a sznob divatguruk tetszését is elnyerte. Emellett tervben van az ő és férje nevével fémjelzett új férfi-női parfüm piacra dobása is.

Ő és David Beckham akkor találkoztak, amikor mindkettejük karrierje felívelőben volt. Victoria épp a Spice Girls-szel robbant be a popbizniszbe, David pedig a Manchester United menő focistája lett.

„Nagyon fiatalon találkoztunk; mielőtt megismertem volna, nem gondoltam a házasságra.” Hozzátette: nem az a fajta lány, aki a szőke herceget várja, és gyerekkorától az esküvőjét tervezgeti. Mindez akkor változott meg, amikor összejöttek.

Victoria bizonygatja, bokros teendőik mellett is szakítanak időt párkapcsolatukra, szerinte ez a kulcsa a jó házasságnak.

„Sokat nevetünk, még jobban szeretem, mint amikor megismertem” – állítja. Követendő mintaként saját szüleit említi, akik negyven éve egymás kezét fogva nézik esténként a kedvenc tévéműsorukat, illetve barátaikkal járnak szórakozni, és gyakran utazgatnak.

Ő és David a közönség figyelmétől övezve költöztek Los Angelesbe tavaly nyáron, Beckham ugyanis már az amerikai ligában focizik. Élvezik új, ötszobás Beverly Hills-i otthonukat, valamint a szomszédságot: Tom és Katie, J-Lo és Marc, Heidi és Seal – vezetékneveket nem is kell említeni.

Victoria a lapnak elismerte, a róluk szóló híresztelések alapján az emberek azt gondolhatják, csak szerepet játszanak, pedig az nem neki való. Gyakran éri őket az a vád is, hogy házasságuk nem más, mint a Beckham brand promotálása.

„Nem állítom, hogy nincsenek vitáink, mikor nyilván mindenhol vannak” – mondja Victoria, elmondása szerint férje ugyanis nagyon konok, ő azonban igyekszik higgadt maradni, és sikereket elérni a munkájában. Sok mindenen keresztülmentek már együtt. Például amikor David elhagyta a Manchestert, és a Real Madridba igazolt, majd onnan a tengerentúlra.

Nem volt könnyű egymás után kétszer új otthont találni a családnak, és új iskolát a gyerekeknek, ezért gyakori volt az ingázás a földrészek között, amit mindannyian megsínylettek, mondja Bekchamné. Mára azonban beilleszkedtek a napsütötte környezetbe. Gyereknevelési elveiről kérdezve leszögezi, koránt sincsenek elkényeztetve a gyerekek. „Nem kapnak meg mindent, amit csak megkívánnak. Ebben mindketten következetesek vagyunk.”

A párnak három fia van: a kilenc éves Brooklyn, a hat éves Romeo és a három éves Cruz. Anyukájuk szerint mind jól nevelt srácok, és nagyon mozgékonyak. A legidősebb már szinte ifi focista, a középső pedig Victoria nyomdokaiban járva rajong a divatért: „Ha engedném, egész nap öltönyben lenne”.

Mindannyian ott voltak a színpadon és együtt énekeltek, amikor az újraalakult Spice Girls a turnén előadta a népszerű Mama című slágerét. Mindez új erőt ad neki a további munkához, akkor is, amikor a gyárakban felügyeli a kollekció előkészületeit, és akkor is, amikor az új illat kifejlesztésén munkálkodik.

Arról pedig kis öniróniával beszélt, hogy a Spice World című filmet, amelyet az MSN Movies regisztrált tagjai, közel tizenötezren, az eddig készült legrosszabb mozinak szavazták meg.

Forrás: 5perc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!