Bulvár, celeb

2010.02.04. 16:26

Karcsú szőkével kavar Gesztesi

<p>A múlté a búskomor Gesztesi Károly. A színész kigyógyult szerelmi bánatából, és életkedvvel telve beszélgetett Hajdú Péterrel a TV2 új show-jának felvételén.</p>

– A legjobb fogyókúra a gyomorideg, csak egy jó asszony kell hozzá – ironizált a jó néhány kilót leadott Gesztesi Károly a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor kamerái előtt. – Remélem, nem tőlem romlanak meg a házasságaim – folytatta mintegy magyarázatként, hogy már három komoly kapcsolata is tönkrement. A színész elismeri, legutóbbi kudarca minden korábbinál fájdalmasabb.

– Sokat veszekedtünk apró marhaságokon, nagyon nagy veszekedések is lettek belőlük, amelyeket nagy békülések követtek. Egy idő után észrevettem, hogy ezekből a vitákból eltűnt a szeretet. Úgy két-két és fél éve volt ez. Claudia valószínűleg megérezte ezt rajtam, s így az ő reakciói is megváltoztak. Amikor hazajött Afrikából, már romokban volt a házasságunk – magyarázta Gesztesi.

A színész elmondta, a szakítás utáni gyötrelmeket egymaga oldotta meg.

– Nem akartam segítséget, se barátokét, se egyebet. Tudtam, hogy egyedül kell talpra állnom, s ez sikerült is. Amikor Claudia összejött Daróczival, elsőként közölte velem, azt is tudtam, hogy fénykép készült róluk, s előbb-utóbb meg fog jelenni a sajtóban – vallotta. A felvételen azt is érzékeltette, hogy nemcsak Claudia talált párra.

– Most abba ne menjünk bele, hogy mi van... Hosszabban szeretném ezt megélni, s ha egy év múlva is működik a dolog, akkor már nyíltan kiállok vele a nyilvánosság elé – mondta sejtelmesen.

– Figyelj, nem kell engem sem félteni! – ezt már annak az ismerősének mondta a színész, aki a Daróczi–Liptai kapcsolat nyilvánosságra kerülésekor próbálta vigasztalni. Szerinte Gesztesi olyan nőt talált, aki mindenben Claudia ellentéte. – Úgy tudom, egy karcsú szőkével jött össze, akivel állítólag egy bárban találkoztak – közölte informátorunk.

- BorsOnline -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!