Bulvár, celeb

2010.07.16. 19:41

Csilla szerette igazán Daróczit

<p>Az elhunyt kormányszóvivő szülei, barátai, ismerősei egybehangzóan állítják, hogy Dávid valódi társa a nyilvánosságot kerülő Csilla volt, aki méltósággal őrzi hat éven át tartó kapcsolatuk emlékét.</p>

Négy évig titkos viszonya volt az öngyilkosságot elkövető exkormányszóvivővel, Daróczi Dáviddal, állítja a székesfehérvári Nóra. Szerettei szerint azonban nem ő volt a legkomolyabb kapcsolat Joci életében, hanem Csilla, aki hat évig volt a párja. Ő egy multicég vezető beosztású munkatársa, kerüli a nyilvánosságot, óvja magánéletét és néhai szerelme méltóságát. Hogy az üzletasszony milyen fontos volt Daróczinak, jelzi, hogy állítólag még Nórának is beszélt róla.

– Tudtam Csilláról, de Dávid nem folytatott vele és velem párhuzamos kapcsolatot. Amikor mi összekerültünk, akkor már legalább nyolc hónapja szakítottak, de tény, hogy telefonon sokszor beszéltek egymással. Dávid bosszankodott, hogy apró-cseprő dolgok miatt őt hívja. Az édesanyja, Cica mama elmondta Csilláról, nagyon szerette a fiát, de nem bánja, hogy annak idején szakítottak egymással – nyilatkozta a Borsnak Nóra, aki eddig nem állt elő olyan hitelt érdemlő bizonyítékkal, amely igazolná: négy éven át volt Daróczi titkos szerelme.

Folytatás a BorsOnline-on

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!