Bulvár, celeb

2010.07.21. 11:38

Íme a legújabb premierfilmek!

<p>Christopher Nolan rendezésében egy sci-fiben láthatjuk Leonardo DiCaprio-t. Catherine Zeta-Jones pedig egy nála fiatalabb fiúnál keresi a boldogságot a filmvásznon. Irány a legközelebbi mozi!</p>

Eredet

(Inception)


 

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi, 142 perc, 2010.
16 éven aluliak számára nem ajánlott

rendező: Christopher Nolan
forgatókönyvíró
: Christopher Nolan
zeneszerző
: Hans Zimmer
operatőr
: Wally Pfister
producer
: Christopher Nolan, Emma Thomas

vágó
: Lee Smith
szereplő(k):
Leonardo DiCaprio (Cobb), Ken Watanabe (Saito), Joseph Gordon-Levitt (Arthur), Marion Cotillard (Mal), Ellen Page (Ariadne), Tom Berenger (Browning), Cillian Murphy (Fischer), Michael Caine (Professzor), Tom Hardy (Eames), Lukas Haas (Nash)
szinkronhang:
Hevér Gábor (Cobb magyar hangja), Hujber Ferenc (Arthur magyar hangja), Kőszegi Ákos (Saito magyar hangja), Györgyi Anna (Mal magyar hangja)

Bemutató dátuma: 2010. július 22. (Forgalmazó: Intercom)

A profi tolvaj mindent el tud lopni. Minél nagyobb mester a szakmájában, annál kevésbé lehet előtte akadály. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobbak között is az első: ő mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata éjszaka az álomfázisba jut, ő belopózik, és a legnagyobb értékekkel távozik. E tudás tette Cobbot az ipari kémkedés legkeresettebb bűnözőjévé és örökké menekülő, magányos férfivá.

És most kap egy esélyt, hogy helyrehozza az összes régi hibáját, és visszaszerezze az elveszett életét. Ehhez nem lopnia kell, hanem profi bandája segítségével visszatérnie az eredethez, és egy gondolatot elültetni valakinek a fejében. Ez lesz a tökéletes bűntény.

De a legjobb tervet is keresztülhúzhatja, ha a kiszemelt áldozat maga is profi. Aki olyan veszélyes, amilyenről Cobb még csak nem is álmodott.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



Újrakezdők - Szerelmes szingli szittert keres

(The Rebound)

 

Színes, feliratos, amerikai romantikus vígjáték, 97 perc, 2009.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

rendező: Bart Freundlich
forgatókönyvíró
: Bart Freundlich
zeneszerző
: Clint Mansell
operatőr
: Jonathan Freeman
producer
: Bart Freundlich, Mark Gill, Tim Perell
szereplő(k):
Catherine Zeta-Jones (Sandy), Justin Bartha (Aram Finklestein), Saidah Arrika Ekulona (Lateefah), Tom Riis Farrell (Terrence), Art Garfunkel (Harry), Joanna Gleason (Roberta)

Bemutató dátuma: 2010. július 22. (Forgalmazó: Budapest Film)

Sandy kisfia születésnapi videóját nézve döbben rá, hogy férje megcsalja. Azonnal összepakol, és New Yorkba költözik két gyerekével. Az új lakás egy kávézó fölött van, ahol gyorsan összebarátkozik az ott dolgozó Arammel. Sandy megbízza a fiút a gyerekek felügyeletével, ám kis idő múlva ráébrednek, hogy a nagy korkülönbség ellenére vonzódnak egymáshoz, és randevúzni kezdenek. De mi sülhet ki ebből a furcsa helyzetből?

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!


Még több film:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!