Bulvár, celeb

2010.08.04. 09:29

Íme a legújabb premierfilmek!

<p>A kutyák és a macskák most egy oldalra állnak. Amanda Seyfried egy régi szerelmes levél után nyomoz. Filmen a jól ismert Szupercsapat című sorozat. Nicolas Cage varázslatos világba repít bennünket. Irány a legközelebbi mozi!</p>

Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja

(Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore)

 

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 2010.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott.
Dolby Surround

rendező: Brad Peyton
forgatókönyvíró
: Ron J. Friedman, Steve Bencich
zeneszerző
: Christopher Lennertz
operatőr
: Steven Poster
producer
: Polly Cohen Johnsen, Andrew Lazar
vágó
: Julie Rogers
szereplő(k):
Bette Midler (Kitty Galore), Christina Applegate (Catherine), Nick Nolte (Butch), Carlos Alazraqui (Cool Cat), Fred Armisen (Friedrich), Michael Clarke Duncan (Sam), Neil Patrick Harris (Lou), Sean Hayes (Mr. Tinkles), Chris O Donnell (Shane)

Bemutató dátuma: 2010. augusztus 5. (Forgalmazó: Intercom)

A kutyáknak és macskáknak megvan a maguk, titkos, az emberi szem elől rejtett világa. És megvan a maguk háborúja is. Ártatlannak tűnő kutyaházak igazából titkos kémközpontok bejáratai lehetnek; néhány napon heverésző lusta cica pedig valójában talán egy bevetésen lévő alakulat tagja. A kutyák és macskák között kibékíthetetlen, elhúzódó és minden eszközt megengedő háború zajlik.

Zajlott eddig. Színre lép egy elegáns és gonosz szfinx, egy ex-titkosügynök, Kitty Galore, aki végtelen hataloméhségében nemcsak örök ellenségeit, a kutyákat, de volt bajtársait is el akarja pusztítani. Egyszerre akarja az egész világot meghódítani. Ezért a kutyáknak és macskáknak életükben először össze kell fogniuk, mert nem csak magukat, hanem gazdáikat is meg kell menteniük az ördögi Kitty karmai közül.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!


Levelek Júliának

(Letters to Juliet)

 

Színes, feliratos, amerikai romantikus dráma, 105 perc, 2010.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott.
DTS

rendező: Gary Winick
forgatókönyvíró
: Jose Rivera, Tim Sullivan
zeneszerző
: Andrea Guerra
operatőr
: Marco Pontecorvo
producer
: Ellen Barkin, Mark Canton, Eric Feig
vágó
: Bill Pankow
szereplő(k):
Amanda Seyfried (Sophie), Vanessa Redgrave (Claire Wyman), Gael García Bernal (Victor), Christopher Egan (Charlie Wyman), Franco Nero (Lorenzo Bartolini), Lidia Biondi (Donatella), Marcia DeBonis (Lorraine)

Bemutató dátuma: 2010. augusztus 5. (Forgalmazó: Palace Pictures)

Sophie, aki ifjú titán egy magazinnál, munkamániás vőlegényével érkezik a festői Veronába, hogy karrierjüket félretéve végre átadják magukat egy romantikus kirándulásnak. A sors a lányt a reménytelen szerelem udvarába sodorja, ahol hajdan Rómeó és Júlia vallottak örök szerelmet egymásnak. A hely mára azoknak az összetört szívű hajadonoknak és asszonyoknak a zarándokhelye, akik itt hagyják néhány sorban leírt szerelmi bánatukat és Júliának szóló kérdéseiket. Véletlenül egy lány 50 éve írt levelére bukkan, aki ifjúkori olasz udvarlója után kutat. Sophie gondol egyet és válaszol a levélre, ám igen csak meglepődik, amikor levele Veronába hozza a nagymama korú Claire-t (Vanessa Redgrave), aki szkeptikus unokája társaságában folytatni akarja a keresést régelvesztett kedvese után. A lány a jó sztori reményében bekapcsolódik a kutatásba. Kalandos utazás veszi kezdetét a napsütötte Olaszország zegzugos vidékein, ahol mindhármuknak - az egyetlen igaz iránytű - a szív mutatja az utat.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



 A szupercsapat

(The A-Team)

 

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 121 perc, 2010.
16 éven aluliak számára nem ajánlott.
Dolby Surround

rendező: Joe Carnahan
forgatókönyvíró
: Brian Bloom, Michael Brandt, Skip Woods
zeneszerző
: Alan Silvestri
operatőr
: Mauro Fiore
producer
: Stephen J. Cannell, Jules Daly, Ridley Scott
szereplő(k):
Liam Neeson (John Hannibal Smith), Bradley Cooper (Templeton Faceman Peck), Quinton Rampage Jackson (Bosco B.A. Baracus), Sharlto Copley ( Howling Mad Murdock), Patrick Wilson (Lynch), Jessica Biel (Charisa Sosa), Gerald McRaney (Morrison tábornok), Brian Bloom (Pike)

Bemutató dátuma: 2010. augusztus 5. (Forgalmazó: Intercom)

Egy különleges egység négy tagját olyasmivel vádolják meg, amit nem követtek el. Azóta a csapat többé már nem engedelmeskedik a parancsoknak, megrendelésre dolgoznak, és egyszer talán tisztázzák a nevüket.

Hannibal Smith ezredes (Liam Neeson) akkor van elemében, mikor a legkilátástalanabb a helyzet egy bevetés során, és a legagyafurtabb tervet kell kitalálnia a siker érdekében. Ő a főnök. Egyik embere, a karizmatikus Peck hadnagy (Bradley Cooper) a kivitelezésben profi, a másik Baracus őrmester (Quinton Jackson) - többek között - elkerülhetetlen a pofonok kiosztásában, a kicsit őrült Murdock százados (Sharlto Copley) pedig mindent elvezet, aminek szárnya van.

A nyomukban a katonai rendőrség lerázhatatlan nyomozójával (Jessica Biel), a közelükben a CIA titokzatos ügynökével (Patrick Wilson) a csapat a túlélésért küzd. És közben még élvezik is.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



 A varázslótanonc

(The Sorcerer s Apprentice)

 

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 103 perc, 2010.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott.
DTS

rendező: Jon Turteltaub
forgatókönyvíró
: Doug Miro, Carlo Bernard, Matt Lopez
zeneszerző
: Trevor Rabin
operatőr
: Bojan Bazelli
producer
: Jerry Bruckheimer
vágó
: William Goldenberg
szereplő(k):
Nicolas Cage (Balthazar Blake), Jay Baruchel (Dave Stutler), Alfred Molina (Maxim Horvath), Teresa Palmer (Becky), Monica Bellucci (Veronica), Toby Kebbell (Drake Stone), Omar Benson Miller (Bennet), James A. Stephens (Merlin)
szinkronhang:
Józsa Imre (Balthazar Blake magyar hangja), Markovics Tamás (Dave Stutler magyar hangja), Földes Eszter (Becky magyar hangja), Gesztesi Károly (Maxim Horvath magyar hangja)

Bemutató dátuma: 2010. augusztus 5. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Dave Stutler egy átlagos főiskolás srác, aki épp fizikavizsgájára készül, és szeretne randit kérni álmai nőjétől, Beckytől. Balthazar Blake pedig egy igazi varázslómester, aki a mai, modern Manhattanben tengeti napjait, és próbálja megvédeni a várost ősi ellenfelétől, Maxim Horvath-tól. Balthazar nem boldogul egyedül, így felfogadja tanoncának Dave-et, akiben rejtett mágikus képességeket vél felfedezni. Sajnos ezek az erők túl mélyen lappanganak Dave-ben, aki bár keményen próbálkozik, csak nehezen tudja elsajátítani Blake összetett varázsművészetét. A mágus és segédje azonban keményen dolgoznak azon, hogy visszaszorítsák a sötétség erőit. Az ifjú Stutlernek most minden bátorságára szüksége lesz, hogy túlélje a kiképzést, megmentse a várost, és még a kiszemelt lány szívét is meghódítsa, hogy végül joggal nevezhesse magát igazi varázslótanoncnak.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!