Bulvár, celeb

2010.09.25. 15:56

Szenes Andrea a kórházat okolja édesapja haláláért

<p>Az orvosok tehetnek arról, hogy idős édesapja meghalt – állítja Szenes Andrea. A műsorvezetőnő szerint Szenes Ivánt csak egy makacs hörghurut kínozta. A kórház orvosai cáfolnak.</p>

Amikor Szenes Iván halála napján, telefonon hívtuk Andreát, az első mondta az volt: nem kellett volna még meghalnia. Tele volt tervekkel, befejezetlen projektekkel és erővel. A műsorvezetőnő szerint, ha édesapját nem viszi kórházba, még ma is köztünk lenne. Szerinte a kiváló szövegíró mindössze egy makacs huruttal küszködött, amitől komoly köhögési rohamai voltak.

"Azon gondolkodtam, hogy kihozom"

A slágergyáros nem szerette a kórházakat, ezért lánya sokat tépelődött azon, hogy az őszi hideg beköszönte előtt apja befeküdjön-e. Gondolták, kikezeltetik azt a kis problémát...

– Rágódtam rajta, hogy bevigyük- e, de a környezetünkben mindenki azt tanácsolta, hogy essen túl a kezelésen, és bár volt rossz érzésem a dologgal kapcsolatban, hallgattam rájuk. Ma már bánom – mondta el Andrea. – A saját lábán ment be. Két nap múlva elég rosszul nézett ki, nekem úgy tűnt, hogy romlik az állapota. Azon gondolkodtam, hogy kihozom, de az orvosok azt mondták, már muszáj maradnia.

Sok kiváló doktort ismerünk, többek meg is látogatták bent, de a kezelésébe senki sem szólt bele. Aztán egyik pillanatról a másikra meghalt. Biztos vagyok benne, hogy a kórházban történt valami, aminek ez lett a vége – tette hozzá a slágergyáros gyászoló lánya.

Folytatás a BorsOnline-on

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!