Bulvár, celeb

2010.09.24. 17:30

Tombol az erotika, de Vili bácsinak tilos a szex

<p>Szenvedély járja át a Barátok köztöt. Vanda és Szabi estéről estére gyakorolja a szerelmet, Vili bácsi és Gizike között elcsattant az első csók. Vajon tovább is elmennek?</p>

Tombolnak a hormonok a Mátyás király téren. Féltékeny, bimbózó és beteljesült szerelem: a Barátok közt történetében talán először fordul elő, hogy a forgatókönyv kizárólag a párkapcsolatokra épül. Míg Kertész Géza és Szentmihályi Zsófi azon ügyködik, hogy félrelépésük után megbékítsék házastársukat, addig Berényi Claudiát újra eltalálta Ámor nyila.

A sorozat legaktívabb párja címet mostanában Vanda és Szabi érdemelte ki. A magát terhesnek hazudó lány a barátja kedvéért újította fel fehérneműkészletét, sőt estéről estére gondoskodott róla, hogy a fiú megcsodálhassa. Kardos Eszter számára nem okoz nehézséget az intimjelenetek felvétele.

"Furcsa volt egy vadidegennel csókolóznom"

A most 19 éves sorozatszínésznő négy évvel ezelőtt, 15 évesen került a szappanoperába, és akkor néhány hónap után be is dobták a mély vízbe, a Botondot alakító Hári Richárddal gabalyodtak össze. Az akkor még tinilány könnyen legyőzte gátlásait, hiszen Ricsivel jól ismerték egymást. Bozsek Márkkal viszont a stúdióban találkozott először.

– Először furcsa volt egy vadidegennel csókolóznom, de most már hozzászoktam Márkhoz, végül is ez is csak egy szerep – mesélte lapunknak Kardos Eszter, aki elítéli Vandát, amiért hazugsággal szeretné magához láncolni barátját.

Folytatás a BorsOnline-on

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!