Bulvár, celeb

2010.10.14. 13:23

Felbőszült vőlegény támadt a Madách Színház színészére!

<p>Kishíján ellátták Nagy Sanyi baját, miután önhibáján kívül félmeztelenre „vetkőztetett” egy menyasszonyt a nyílt utcán!</p>

A Madách Színház színésze Nagy Sándor sem kerülhette el az elkerülhetetlent, átverték az RTL Klub népszerű sztárokat próbára tevő műsorában. Sanyi menedzserével egy borkereskedés előtt parkolta el autóját az utcán, ami a Kész átverés stábjának áldásos tevékenysége következtében rágurult egy éppen a közelben fotózott megnyasszony ruhájának uszályára és leszakította azt! A magából kikelt ara egy szál fehérneműben hisztérikusan sikoltozott az utcán, majd követelte, hogy a megrémült színész azonnal vigye haza.

Az autót, természetesen nem véletlenül, közúti ellenőrzésre állították meg, a helyszínre pedig hamarosan megérkezett az ügyeletes tiszt is, akiben a sors fintorának köszönhetően a menyasszony vőlegényét tisztelhette Sanyi. Hogy hogyan végződött a menyasszony-vetkőztetés és mit tett a vőlegény Sanyival, az kiderül a csütörtök esti Kész átverésből!

Régóta számított az átverésre

„Régóta számítottam arra, hogy „átvernek”, ám abban a lehetetlen helyzetben mégis meglepetésként éltem meg az egészet. Az álrendőr vőlegény a féltékenységtől eltorzult arccal meglepően keményen lépett fel velem szemben ” – mesélte nevetve az esetre visszagondolva Sanyi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!