Bulvár, celeb

2010.12.08. 14:10

Jön a Narnia Krónikái 3.!

<p>A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak.</p>

Noha a Narnia krónikák második része, a Caspian herceg nem hozott akkora bevételt, mint amekkorára számítottak, mégis itt a harmadik rész. A Harry Potter utolsó előtti része már fut a mozikban is, így kérdéses, fel tudja-e venni a versenyt a Pevensie-gyerekek története a varázslótanoncokéval.

Nézze meg a filmelőzetest:

Akik szeretik a csodás történeteket és a fantasztikus trükköket, azok mindenképp nézzék meg a harmadik részt. Az angol családi kalandfilm december 9-től látható a magyar mozikban is.

A Narnia krónikái harmadik része Michael Apted rendezésében készült, Christopher Markus, Stephen McFeely, Richard LaGravenese és Michael Petroni forgatókönyve alapján. Főbb szerepekben Georgie Henley, Skandar Keynes, Ben Barnes, Will Poulter, Gary Sweet, Bruce Spence, Arthur Angel, Shane Rangi és Liam Neeson lesz látható. A Hajnalvándor útja (The Voyage of the Dawn Treader)  C. S. Lewis regénysorozatának, a Narnia krónikáinak ötödik kötete, mely 1952-ben jelent meg.


Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja

(The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader)

Lucy és Edmund a nyári szünetet kénytelenek távoli rokonaiknál tölteni, akiknek a fiát, Eustace-t nagyon nem kedvelik. Az érzés persze kölcsönös, mert a fiú okoskodó, elkényeztetett és kiállhatatlan. A nyaralás alatt feltűnik nekik Lucy szobájában lévő kép, amely mintha egy Narniai hajót ábrázolna. S csoda folytán a három gyereket beszippantja a kép, s ott találják magukat a nyílt narniai tengeren, a hajó mellett, amely a Hajnal Vándor névre hallgat. A fedélzetre kerülve Lucy és Edmund régi ismerőseiket köszönthetik Caspian király és a hős Cincz Vitéz személyében, akik azért indultak el, hogy felkutassák a hét lovagot, akiket még az előző gonosz király száműzött. Narnia egykori uralkodói örömmel csatlakoznak az expedícióhoz.

Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!