Bulvár, celeb

2011.01.27. 16:42

Videó: Endhiran, a bollywood-i szuperrobot

<p>Bollywood előrukkolt valami elképesztően látványos dologgal!</p>

Az indiai álomgyár, Bollywood egy fantasztikus sci-fi-vel célozta meg a mozifanatikusokat. 32 millió dollárt költöttek az Endhiran - A robot című filmre. Erre még sosem volt példa az indiai filmkészítés történetében!

A Robot (Endhiran) szuperlátványos effektekkel és vizuális élményekkel teletűzdelt izgalmas film. Zenéjét az Oscar-díjas A.R. Rahman szerezte, a főszerepet Rajnikanth alakítja, a rendező pedig Shankar volt.

Hatalomra tör a szuperrobot

A történet szerint a zseniális mentális képességekkel megáldott tudós elkészíti fő művét; egy emberszerű robotot. Ám nem csak egy gépet épít a feltaláló, hanem a robotnak megadja az érzelmekre való képességet. Ennek következtében a kreálmány pillanatok alatt halálosan beleszeret a tudós barátnőjébe, ezért alkotója tönkre teszi a robotot. Sajnálatos módon a tervek fennmaradnak és rossz kezekbe kerülnek, így az „Ellenség” megépíti saját szuper robot hadseregét, amellyel világuralomra tört.

Itt nézheti meg a videót:



Rendező: S. Shankar
Szereplők:
Rajinikanth (Dr. Vaseegaran and Chitti Babu), Aishwarya Rai (Sana), Danny Denzongpa (Dr. Bohra), Karunas (Ravi), Santhanam (Siva) Devadarshini (Latha), Sabu Cyril (Agent Shah)


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!