Bulvár, celeb

2011.02.09. 14:47

Irány a legközelebbi mozi!

<p>A <em>Csak szexre kellesz</em>, az <em>Egy jobb világ</em>, a <em>Gnómeó és Júlia</em>, a <em>Három Majom</em>, a <em>London Boulevard</em>, az <em>Örvény</em> és a <em>Fehér nászéjszaka</em> című filmek várják a mozifanatikusokat. Lesz itt akció, dráma, vígjáték, animáció, minden ami kell!</p>


Csak szexre kellesz

(No Strings Attached)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 108 perc, 2011 (16)

Ebben a vígjátékban Emma (Natalie Portman) és Adam (Ashton Kutcher) ősrégi barátok, akik egy reggel majdnem mindent elrontanak azzal, hogy lefekszenek egymással. A barátságuk megóvása érdekében egyezséget kötnek, mely szerint a kapcsolatuk kötöttségek nélküli. A kötöttségek nélküliség azt jelenti, hogy nincs féltékenység, nincsenek elvárások, nincs veszekedés, nincs virág, nincs gyereksírás. Azt jelenti, hogy azt tesznek, amit csak akarnak, amikor csak akarják, olyan nyilvános helyen, ahol csak akarják, de egymásba szeretniük nem szabad.

És jönnek a kérdések. Lehet úgy szexelni, hogy nem szól közbe a szerelem? És vajon nem megy erre rá a barátságuk?

Itt nézheti meg a filmtrailert:


Egy jobb világ

(Haevnen/In a Better World)

Színes, feliratos, dán-svéd filmdráma, 119 perc, 2010 (BA)

A film két helyszínen játszódik: egy afrikai menekülttáborban és egy dán kisvárosban, ahol két család sorsa kereszteződik, amikor a fiaik barátságot kötnek. A kiskamaszokra jellemző magányosság, morális gyengeség és bánat azonban rossz irányba tereli a barátságot.

Itt nézheti meg a filmtrailert:



Gnómeó és Júlia

(Gnomeo and Juliet)

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film, 87 perc, 2011 (KN)

Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel a legújabb digitális 3D technológia segítségével. Az új adaptációban, melynek zenéjét és betétdalait Elton John komponálta, aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?

Itt nézheti meg a filmtrailert:



Három Majom

(Üç maymun)

Színes, feliratos, török-francia-olasz filmdráma, 109 perc, 2008 (16) Dolby Digital

Servet (Ercan Kesal), Eyüp (Yavuz Bingol) főnöke az éjszaka közepén ébreszti fel telefonhívásával sofőrjét, hogy szívességet kérjen tőle. A választásokon induló politikus éjszaka elütött egy embert, és ha kitudódna tette, lemondhatna politikai karrierjéről. Ezért azt kéri Eyüptől, hogy vallja be helyette a bűntettet és vállalja érte a börtönbüntetést. A szívesség fejében természetesen nem kis anyagi kártérítést ígér, valamint fizetését továbbra is utalja majd családjának, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben. Azzal, hogy az apa igent mond a kérésre, a háromtagú család élete kizökken a jól megszokott kerékvágásból.

Itt nézheti meg a filmtrailert:



London Boulevard

Színes, feliratos, amerikai-angol krimi, 103 perc, 2010 (16) Dolby Digital

Mitchell (Colin Farrell) épp most szabadul a fegyházból, ahol az utóbbi három évet töltötte, a bejáratnál régi jóbarátja és bűntársa, Billy (Ben Chaplin) fogadja. London legrettegettebb emberének tiszteletére rendezett partira a keleti rész összes bűnözője meghívást kapott, ám Mitchell megváltozott a börtönévek alatt. Nem vágyik másra, mint egy tisztességes munkára, ami mellett nem kell aggódnia, hogy visszakerül a rácsok mögé. Sikerül is állást szereznie magának egy gyönyörű és híres színésznő testőreként, ám a londoni alvilág egyik vezetőjének más tervei vannak vele.

Itt nézheti meg a filmtrailert:



Örvény

Színes, magyar-angol dokumentumfilm, 72 perc, 2010 (12)

A film főhőse egy tizenkét éves fiatal lány, Lulu, aki folyton megszökik az iskolából. Az osztálytársai között idegenül érzi magát, a családjában pedig egy feladat vár rá minden nap: ellátni a kisebbeket. Jelene sivár, jövője kilátástalan. Olga, aki a közeli családsegítő részéről látogatja a családot, tehetetlennek érzi magát. Lulu története akkor vesz döntő fordulatot, amikor nemcsak az iskolából, hanem a faluból is elszökik. Lulu élete mellett beleláthatunk több család és a falu életébe is. A több mint hat hónapon át zajló, állandó jelenlétre épülő forgatás olyan emberek és gyerekek életét követte nyomon, akiknek sorsát a munkanélküliség, az éhezés, az uzsora-kamat pecsételi meg. A film a szegénység problémáját sorsokon és történeteken keresztül ábrázolja, törekszik arra, hogy a személyes és emberközeli pillanatokat tudja hitelesen közvetíteni. Nem ítélkezik, nem keres felelősöket, egyszerűen csak jelen van. Az "Örvény" című egészestés dokumentumfilm megpróbált a bizalom és a személyes odafordulás filmjévé válni. Egy dolog nagyon fontossá vált a film üzenetei közül, hogy tudniillik alkalmunk legyen újragondolni a szegénységről szóló rosszul-jól működő sztereotípiáinkat. Hát legyen szemünk és fülünk az áthallásokra!

Itt nézheti meg a filmtrailert:



Fehér nászéjszaka

(Brúdguminn/White Night Wedding)

Színes, magyarul beszélő, izlandi filmdráma, 96 perc, 2008 (16)

Esküvőre készülnek az Izland északi partjánál fekvő sziget lakói. Jón, az irodalomprofesszor elveszi az egyik volt diákját. Póra nemcsak a diákja volt, hanem a sziget legtekintélyesebb családjának a sarja. A közelgő esküvő azonban számos problémát is felvet. Az anyagi természetű viták mellett Jónnak a múltjával is meg kell küzdenie. A férfinak ugyanis ez nem az első házassága. A legnagyobb baj, hogy képtelen kiverni a fejéből a volt feleségét, bűntudatot érez iránta. Póra szerint azonban csak túlbonyolítja a dolgokat.

Itt nézheti meg a filmtrailert:



// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!