Bulvár, celeb

2011.02.07. 16:27

Kínos baki: Christina Aguilera nem ismeri az amerikai himnuszt

<p>A Super Bowl előtt Christina Aguilera énekelte el az amerikai himnuszt. De nem a jó szöveggel...</p>

A magyar idő szerint február 7-én 0:30 perckor kezdődő XLV. Super Bowl előtt Christina Aguilera számára adatott meg a lehetőség, hogy elénekelje az amerikia himnuszt. Az énekesnőnek nem jutott eszébe az egyik sor, ezért megismételt egy korábbit, de azt sem teljesen pontosan.

Christina azt mondta: "Csak remélni tudom, hogy mindenki érezte az ország iránti szeretetemet, és hogy a himnusz valódi szellemét így is sikerült közvetítenem".

Itt nézheti meg a videót:


Úgy tűnik a Super Bowl előtt himnuszt énekelni nem túl szerencsés, többször kerültek már kínos szituációba sztárok: az 1998-as meccsen az előadó Jewel-nek nem sikerült elkezdenie a himnuszt, a 1993-ban felkért Garth Brooks pedig cowboy-jelmezben adózott a nemzet nagysága előtt. De Christina Aguilera kisasszonynak sem ez volt az első kínos bakija: egy 2004-es NBA All-Star mérkőzésen például túl funky-ra vette a figurát. Hát még a legnagyobbak is bakizhatnak néha...


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!