Bulvár, celeb

2011.03.16. 14:51

Irány a legközelebbi mozi!

<p><em>A Föld inváziója - Csata: Los Angeles</em>, a <em>Sanctum</em>, a <em>Pál Adrienn</em>, a <em>Dobolj, ha tudsz!</em> és a <em>Fütyülök az egészre</em> című filmek várják a mozifanatikusokat.</p>


A Föld inváziója - Csata: Los Angeles

(Battle: Los Angeles)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 116 perc, 2011 (16)

Egy tengerészgyalogos-egységet Nantz őrmester (Aaron Eckhart) vezetésével Los Angeles -be vezényelnek ismeretlen küldetéssel. A katonáknak váratlanul szembe kell nézniük a különös ellenséggel: az űrből jött lények a tenger felől érkeznek, és a partraszállás során válogatás nélkül mindenkit azonnal megölnek. A szakasz már csak annyit tehet, hogy kimenti az utolsó túlélőket. Belekeverednek a totális háborúba. A Földnek valószínűleg vége. A katonák mégis kitartanak a végsőkig.

A Föld inváziója trailer:Sanctum

Színes, feliratos, amerikai-ausztrál kalandfilm, 2010 (16)

Egy búvárcsapat különleges expedícióra indul a világ leghatalmasabb, legszebb és legnehezebben megközelíthető víz alatti barlangjába. Ám amikor a tomboló trópusi vihar nyomán lezúduló víztömeg elzárja a kivezető utat, a csoport egyre mélyebbre kényszerül a járatokba. Hamarosan nemcsak a halálosan veszélyes, ismeretlen tereppel, hanem az egyre jobban elharapódzó pánikkal is meg kell küzdeniük, ha meg akarják találni a tengerhez vezető utat és életben akarnak kijutni.

Sanctum trailer:Pál Adrienn

Színes, magyar-holland-osztrák-francia film, 136 perc, 2010 (16)

A film Piroska, egy túlsúlyos, érzéketlenné vált ápolónő története, "aki nem tud ellenállni a krémes süteményeknek. Az elfekvőosztályon dolgozik, az életét körbefonja a halál. Egy napon útra kel, hogy megkeresse régen elvesztett gyerekkori barátnőjét. Miközben az emlékeit próbálja összegyűjteni, ellentmondásos utazásra indul a saját és azok emlékezetében, akikkel útja során találkozik".

Pál Adrienn trailer:Dobolj, ha tudsz!

(Zvijezda je roden/A Star is Born)

Színes, feliratos, szerb film, 75 perc, 2009 (12)

Vanja, a filmrendező - főszereplője közel 30 évesen döbben rá arra, hogy, - bár gyermekkora óta álmodozik róla - még mindig nem tanulta meg a dobolás, nem éppen egyszerű mesterségét. Mi mást is tehetne ilyenkor az ember lánya, mint, hogy meghirdet egy fellépést, a még nem létező bandájával. A határidő igencsak szűk, hiszen alig 10 hónap áll főhősnőnk rendelkezésére, hogy összehozzon egy ütős csapatot és elsajátítsa a dobolás bonyolult művészetét. Minderre természetesen kedvenc zenekarának, a világszerte elismert Decemberists, "I Was Meant for the Stage" című száma inspirálja. Vanja pedig arra sem rest, hogy külföldre utazzon, egy Decemberists koncert erejéig és maguktól a példaképektől kérjen útmutatást.

Dobolj, ha tudsz! trailer:Fütyülök az egészre

(Eu când vreau să fluier, fluier)

Színes, feliratos, román-svéd filmdráma, 94 perc, 2010 (16)

Silviu-nak (George Piştereanu) már csak öt napja van hátra a fiatalkorúak börtönében. Nagyon kell uralkodnia magán, hogy ez alatt a rövid idő alatt ne veszítse el a fejét. Társai durva és provokatív kóstolgatásait még talán sikerül is eltűrnie, de a múltból felbukkanó anyja bejelenti, hogy magával viszi Silviu öccsét Olaszországba. Silviu mindenkinél jobban szereti testvérét, akit ő nevelt fel, és nem akarja, hogy az ő sorsára jusson. Silviu végzetes döntésre szánja el magát.

Fütyülök az egészre trailer:// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!