Bulvár, celeb

2011.03.29. 14:43

Trailer: Matt Damon a sors ügynökeivel száll szembe

<p>Vajon szembe lehet szállni a sorssal, ha az el akarja venni a Szerelmet?</p>

Mi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erők manipulálnak? Matt Damon ebben a thrillerben egy olyan embert alakít, aki bepillant a jövőbe, amit a végzet szánt neki, és rájön, hogy valami mást akar. Ahhoz, hogy ezt elérje, a nyomába kell erednie az egyetlen nőnek, akit valaha szeretett, a modern New York utcáin és utcái alatt.

David Norris (Matt Damon), az ambiciózus politikus egy hajszálra van attól, hogy bekerüljön a szenátusba, amikor megismerkedik a gyönyörű balett-táncossal, Elise Sellasszal (Emily Blunt). Ez a nő senkihez sem fogható. Csakhogy amint David ráébred, hogy beleszeretett a lányba, titokzatos erők fognak össze, hogy távol tartsák egymástól a két embert. David megtudja, hogy a sors ügynökeivel szállt szembe, mégpedig a Helyreigazító Iroda embereivel, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megakadályozzák David és Elise együttlétét. Ilyen túlerővel szemben David két dolgot tehet: vagy lemond a lányról, és elfogadja a számára elrendelt utat, vagy kockára tesz mindent, hogy szembeszálljon a sorssal, és együtt legyen a lánnyal.

Trailer: Sorsügynökség:

 


Sorsügynökség

(The Adjustment Bureau)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 106 perc, 2010. 
rendező: George Nolfi
író: Philip K. Dick
forgatókönyvíró: George Nolfi
zeneszerző: James Horner
operatőr: John Toll
producer: Bill Carraro, Michael Hackett, Chris Moore
vágó: Jay Rabinowitz

Szereplők: Matt Damon (David Norris), Emily Blunt (Elise Sellas), Shohreh Aghdashloo (Mrs. Norris), John Slattery (Richardson). Terence Stamp (Thompson), Anthony Mackie (Harry), Michael Kelly (Charlie Traynor), Anthony Ruivivar (McCrady)

Magyar szinkronhangok: Stohl András, Pálmai Anna, Széles Tamás, Dunai Tamás, Barabás Kiss Zoltán, Szersén Gyula
 
 

Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!