Bulvár, celeb

2011.05.06. 15:01

Videó: Alekosz? Éva? Jerzy? Ki nyeri a VV4-et?

<p>Már csak hárman maradtak a ValóVilág 4. villájában: Alekosz, Éva, vagy Jerzy vasárnap mindent visz! De vajon ki lesz a végső befutó?</p>


Alekosz

Nagy Alekosz az első villalakó volt, aki beköltözhetett a luxusbörtönbe. Az Okostojás zenészként és biztonsági őrként dolgozott, mielőtt bevállalta a valóságshowt. Kedvenc italait, a konyakot és a pálinkat, valamint a jó borokat sorra kóstolta a házban, emiatt sokan támadták is. A házban megfordult összes nő nemű lénnyel kikezdett, legyen az villalakó, vagy vendég. Az alaposság és a precizitás embere nem egyszer kergette kis híján az őrületbe társait. Azt mondta, a hitelesség miatt jelentkezett a műsorba.

VV Alekosz, a rendmániás Okostojás


Éva

Baukó Éva Alekosz és Olivér társaságában érkezett a villába. A Törtető kategóriában induló lány nem titkolt szándéka volt, hogy ismert legyen, és a médiában dolgozhasson a jövőben. A lány hosstesként dolgozott, de ennél többre vágyott az életben. A villalakók az első perctől kezdve sokat támadták, ezt jelzi, hogy az első kiválasztott ő volt, és őt küldték a legtöbbször, pontosan négyszer párbajozni. Rengeteg konfliktusa volt a villában, de kiharcolta a döntőbe jutást. Most egyedüli hölgyként esélyesnek tartják, hogy ő legyen az első nő, aki megnyeri a ValóVilág 4-et.

VV Éva, a kemény Törtető


Jerzy

Várudvari Jerzy László Szépfiúként került a villába. Nem kis utat tett meg a döntőig: a beszavazóshown saját kategóriájában Gombi került ki győztesen, de az sms-szavazatok manipulálása miatt úgy döntöttek a szerkesztők, Jerzy is csatlakozhat a villalakókhoz. A csendes, visszahúzódó fiú  táncosként kereste kenyerét, így nevet akart szerezni magának a műsor által. Bonyolult szerelmi kapcsolatba keveredett Gigivel, mely szép és szomorú pillanatait hónapokon át végigkövethették a nézők. Őt tartják a titkos favoritnak.

VV Jerzy, a nőcsábász Szépfiú


// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!