Bulvár, celeb

2011.06.10. 15:33

Digitálisan cserélik ki Ed Helms tetoválását

<p>A Warner Brothers filmstúdió a további kellemetlenségek elkerülése végett úgy döntött, hogy a Másnaposok 2-ben Ed Helms arcán feltűnő tetoválást digitálisan megváltoztatja.</p>

Mint arról már korábban is hírt adtunk, komoly bírósági per folyt a Másnaposok 2-ben feltűnő Ed Helms arcára varrt tetoválás körül a film premier előtt. A filmstúdiót Mike Tyson tetoválómestere, S. Victor Whitmill perelte, ugyanis véleménye szerint az a tetoválás, amit eredetileg Mike Tyson arcára készített, az a saját munkája, és nem adott engedélyt a filmben való felhasználásra.

A pert a mester akkor  elveszítette, - annak ellenére, hogy a motívumot még előtte levédette - most azonban úgy döntött a Warner Brothers, hogy a decemberben megjelenő dvd-n digitálisan megváltoztatja a Tyson arcáról "átvett" tetkót. A filmstúdió vélhetően el akarja kerülni a további pereskedést, így ha nem akarnak fizetni, ez a legjobb megoldás a bírósági perek elkerülésére.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!