Bulvár, celeb

2011.06.08. 14:24

Videó: Itt a legújabb Alkonyat rész trailere!

<p>Már nyilvánosságra hozták a Twiligth, Alkonyat sorozat következő részének, a Hajnalhasadásnak a trailerét.</p>

2010 júniusában a Summit bejelentette, hogy az Alkonyat-sorozat Hajnalhasadás című kötetéből két filmet fognak készíteni, melyeket hat hónap különbséggel fognak vetíteni. Stephenie Meyer írónő azon a véleményen volt, hogy a könyvből mindenképpen két filmet kell készíteni, mert a történet annyira részletesen kidolgozott, hogy nem hagyhatnak ki belőle szignifikáns részeket. Az írónő úgy gondolta, szinte lehetetlen vászonra vinni az alkotást, mivel Edward és Bella félig ember, félig vámpír kislánya, Renesmee szerepére lehetetlen gyerekszínészt találni, mert a kislány a történet szerint korához képest értelmileg jóval fejlettebb, a számítógépes animáció pedig nem lehet elég élethű. Kérdéses volt az is, hogy hogyan lehet vászonra vinni a könyv szülés-jelenetét, valamint Edward és Bella nászéjszakáját, úgy, hogy a film továbbra is megfelelő legyen a népes kiskorú rajongótábor számára is.

Felmerültek problémák a színészek szerződtetése körül is, mivel Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner szerződése négy filmre szólt, nem ötre. Wyck Godfrey producer azonban kijelentette, hogy a főszereplőket leszerződtették az ötödik filmre is és hogy a két filmet együtt forgatják majd, előreláthatóan 2010 őszén.

Novemberben jön az Alkonyat - Hajnalhasadás első része

2010. április 28-án jelentette be a Summit, hogy a Dreamgirls rendezője, Bill Condon viszi majd vászonra a Hajnalhasadást; Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt és Stephenie Meyer lesznek a producerek. Júniusban hivatalosan is megerősítették, hogy a két film forgatása 2010 novemberében kezdődik meg. Az első rész 2011. november 18-án, a második 2012. november 16-án kerül a mozikba. A második részt elképzelhető, hogy 3D-ben is forgalmazni fogják, hogy jobban lehessen érzékeltetni Bella vámpírrá alakulását.

Miről szól az Alkonyat - Hajnalhasadás?

Bellának döntenie kellett: a halhatatlanok sötét, de csábító világát választja-e, vagy a teljes emberi életet? Most, hogy Bella meghozta a döntést, megdöbbentő, váratlan események sorát indítja el vele. Amelyeknek felmérhetetlen, megsemmisítő következményei is lehetnek. Az Alkonyat legújabb részében, a Hajnalhasadásban végre fény derül ennek a lenyűgöző romantikus történetnek minden titkára és rejtélyére.

Trailer: Alkonyat - Hajnalhasadás


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!