Bulvár, celeb

2011.09.18. 14:57

ValóVilág 5: Beköltözött az első 5 villalakó - Veronika is csatlakozott

AValóVilág 5 villáját szombat este birtokukba vették a villalakók. A hatodik beszavazóshow-n Alekosz exei csaptak össze.

AValóVilág 5 villáját szombat este birtokukba vették a villalakók. A hatodik beszavazóshow-n Alekosz exei csaptak össze.

Öten már biztosan beköltözésre vártak szombat este a ValóVilág 5 esti műsorában. Az Alfahím Gergő, a Szenvedélyes nő Seherezádé, a Dumagép Fecó, a Celszövő Kinga és az Összeférhetetlen Attila a héten megküzdöttek a bejutásért. Ők már biztos lakói voltak a villának, szombat este csak a beköltözésre vártak.

Veronika nem találta az ajtót

Ezután egy újabb beszavazó show vette kezdetét. Alekosz exei csaptak össze, hogy hatodikként csatlakozzanak a villalakókhoz, és ők is versenybe szálljanak a ValóVilág 5 főnyereményéért. Veronika, Andrea és Barbara vérre menő küzdelmét végül az Alekosz szívét elnyerő majd elveszítő Veronika nyerte.

Veronika fel sem fogta, hogy újra beköltözhet a villába. Alig talált ki a stúdióból, majd a villába való bejutás is sok bonyodalmat okozott számára. Nehéz bejutni egy ajtón....

Forrás: RTLKlub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!