Bulvár, celeb

2011.09.14. 15:02

Videó! Durva buli az Aranyparton

Ada és társai kirúgtak a hámból, és csaptak egy hatalmas bulit az Aranyparton.

Ada és társai kirúgtak a hámból, és csaptak egy hatalmas bulit az Aranyparton.A sajószentpéteri lány, Ada sem maradt ki az őrült piálásból és táncolásból. A többiek sem maradtak szomjasak. Meli kivételével mindannyian az alkohol hatása alatt buliztak az Aranyparton egy szórakozóhelyen. A nyíregyházi István két lánnyal maradt édes hármasban a házban, míg a többiek egy disco-ban tomboltak.

Az alkohol megtette a hatását. A lányok úgy berúgtak, mint az albán szamár. Nem sokat takaró rucikban lejtettek erotikus táncot más fiúknak, amit az Aranypartos srácok kicsit sem néztek jó szemmel - holott ők is jócskán felöntöttek a garatra.

A buli után Ada került a pletykák középpontjába, ugyanis mindenki tudni vélte, hogy a lány egy másik fiúval csókolózott, miközben az aranypartos Ádám fejét csavargatja. A szóbeszéd véget vethet egy éppen kibontakozó kapcsolatnak...?

Videó: Durva buli az Aranyparton

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!