Bulvár, celeb

2011.10.15. 17:16

Seherezádé: Ez nem szopás, csak puszi

Még csak néhány nap telt el azóta, hogy Claudio kiadta Seherezádé útját, máris minden úgy megy tovább, mintha soha nem is lett volna köztük semmi. Seherezádé és Gergő kapcsolata egyre szorosabbá válik a villa falain belül.

Még csak néhány nap telt el azóta, hogy Claudio kiadta Seherezádé útját, máris minden úgy megy tovább, mintha soha nem is lett volna köztük semmi. Seherezádé és Gergő kapcsolata egyre szorosabbá válik a villa falain belül.Amikor a VV5 kis párocskáját, Gergőt és Seherezádét látják a nézők, az a kérdés vetődik fel bennük, milyen szerelem lehetett a szőke lány és az olasz Claudio között, ha a volt barát és a szívszorító szakítás pillanatok alatt feledésbe merült...

Mindenesetre Claudio videóüzenete óta jóval közelebb került egymáshoz Gergő és Seherezádé, már-már úgy viselkednek a villában, mint egy szerelmes pár. Nappal és éjszaka folyton együtt  - és egymáson - lógnak. Az est leple alatt azonban nem rejtőzhetnek el: a sötétben látó kamera mindent lát és rögzít!

Forrás: RTLKlub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!