Bulvár, celeb

2011.11.30. 15:00

Rippel Ferenc Fábry helyére hajt

Az V. OTP Lovas Világkupa előtt néhány nappal Fábry Sándor visszalépett a fogathajtók versenyétől. A hír hallatára Rippel Ferenc sűrű elfoglaltságai ellenére igent mondott a Lázár testvérek felkérésre, így idén sem marad ki az indulók névsorából.

Az V. OTP Lovas Világkupa előtt néhány nappal Fábry Sándor visszalépett a fogathajtók versenyétől. A hír hallatára Rippel Ferenc sűrű elfoglaltságai ellenére igent mondott a Lázár testvérek felkérésre, így idén sem marad ki az indulók névsorából.Fábry Sándor néhány nappal a Lovas Világkupa előtt arra kényszerült, hogy visszalépjen a szerepléstől. Korábbi csuklótörése mostanra sem jött helyre, ezért a showman nem kockáztatja egészségét. Rippel Ferencet a szervezők már korábban is felkérték a versenyre, ám a világhírű artista idő hiányában nem mert rögtön igent mondani, egészen mostanáig. Feri a Lovas Világkupával szembeni lojalitása miatt örömmel vállalta az újbóli felkérést, így teljes lesz az Adrenalin Kupa mezőnye a vasárnapi fogathajtáson.

A Rippel testvérek hamarosan egy nagyszabású produkciót mutatnak be, ezért igyekeznek minden olyan szituációt kerülni, amely a testi épségüket veszélyeztetheti.

Először nem akarta elvállalni a felkérést

„Viktor a lelkemre kötötte, hogy óvatosan hajtsak majd, a helyszínen szurkol nekem, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Bevallom őszintén, a mostani időszak elég sűrű, ezért először nem akartam elvállalni a felkérést. Az utolsó pillanatban mégsem tudtam nemet mondani, hiszen a lovas sportok, mint minden artistához, hozzám is közel állnak. Kevés az időm a gyakorlásra, de a sportvérem visz előre. Eddig minden évben részt vettem az OTP Bank Lovas Világkupán, idén is a győzelemre hajtok” – mondta Rippel Ferenc.

Forrás: Redlemon ügynökség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!