Bulvár, celeb

2011.11.06. 15:54

VV5: A Karrierista vagy a Plázacica?

Vasárnap este a Karrierista Eszter a Plázacica Dyával csap össze a VV5 második párbaján. Vajon ki kerül ki győztesen? Az ész vagy a test számít? Ön kire szavazna?

Vasárnap este a Karrierista Eszter a Plázacica Dyával csap össze a VV5 második párbaján. Vajon ki kerül ki győztesen? Az ész vagy a test számít? Ön kire szavazna?Eszter, a komoly ügyvédnő nem lopta be magát a villalakók szívébe. Eszter nagy bűne, hogy őrült flörtbe gabalyodott Cristofellel, ami természetesen napvilágot látott. Veronika mellé álltak a lakók, az ügyvédnő pedig elsőszámú célpont lett a villában. Miután Dyát hívta ki párbajozni, nyíltan ellene fordultak Kingáék. Az viszont vitathatatlan, hogy a doktornő a legműveltebb lakó. Elég lesz ez a bentmaradáshoz?

Dya ezzel szemben nem az eszéről híres, de nem is ebben a kategóriában jutott be a VV5-be. A Plázacica igazi butuska, de mellbedobással mindig győzött - eddig. Vajon a bájos arcocska és a nagy cicik elegendők a bennmaradásához?

Vasárnap este kiderül!

Ön szerint ki marad bent?

[poll id="93"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!