Bulvár, celeb

2014.10.13. 08:49

X-Faktor: Megvan a 12 döntős

Ismét egy csavar a 2014-es X-faktorban: a tiszta lap! Vagyis idén 13 döntős lesz, az utolsó bejutóról pedig a nézők dönthetnek a mentorok által megnevezett négy jelöltből.

Ismét egy csavar a 2014-es X-faktorban: a tiszta lap! Vagyis idén 13 döntős lesz, az utolsó bejutóról pedig a nézők dönthetnek a mentorok által megnevezett négy jelöltből. Úgy illik, hogy az egyetlen mentorhölggyel kezdjük. Tóth Gabi a Belmondo együttes frontemberét, Czutor Zolit kérte meg, hogy segítsen neki a döntésben. Elég hosszú gondolkodás után végül a Pálinka Republic, a Spoon és a Tha Shudras bizonyíthat az élő műsorokban. Gabi két esetben is feladta büszkeségét, hiszen bevallotta, hogy az állandóan maszkban zenélő The Shudras távol állt tőle, annak ellenére, hogy elképesztően tehetségesek. A Pálinka Republic hozta a megszokott színvonalat, de annyira erőtlenül játszottak, mint egy "másnapos banda beálláskor" (ezt maga Gabi mondta). Ebben egyet kell értenünk, főleg a trombitás srác tűnt úgy, hogy unja az egészet. A Spoon teljesen elvarázsolta Gabit, a négy szépfiúból álló, de minőségi zenét nyújtó zenekar továbbjutása egy percig sem volt kérdés. A tiszta lapot, vagyis az utolsó esélyt a szerelmes pár, vagyis a Rosewood kapta.

Alföldi Róbert Stohl Andrást kérte fel segítőnek. Eléggé leegyszerűsítette a nézők dolgát, nem kell sokáig a neveket tanulni, minden továbbjutó Ricsi lett: Tóth Richárd, Borbély Richárd és Nagy Richárd. Így persze könnyű lesz majd összekeverni őket és félrenyomni az SMS-eket. De hát jobb zseb, bal zseb... A tiszta lapot ő a vietnámi Benjinek adta, az ő sorsáról is a nézők dönthetnek.

Nem tud szabadulni a műsortól Geszti Péter, akit Little G kért fel segédnek. Ők együtt a 25 év feletti tehetségekből mazsolázhattak. Elsőként a mezőkövesdi Horváth Krisztián lépett színpadra, akinek csak egy tiszta lap jutott végül. A továbbjutók: Horányi Júlia, Andelic Jonathan és Kállai-Kiss Zsófi. Utóbbi már négy évvel ezelőtt próbálkozott az X-faktorban, úgyhogy most egy utolsó esélyként fogta fel a jelentkezését.

Szikora Robi Puskás Peti véleményét kérte ki. Peti egy rémes csokornyakkendőben jelent meg a képernyőn. Kétség kívül a lányok mezőnye volt idén a legerősebb, nem volt könnyű a döntés. A két zenész nem mindig értett egyet, Bordás Anasztáziát például Peti szerint Szikora Robi túldícsérte. De hogyan lehet valakit túldícsérni, akinek hangja korábban már Cipőt is elvarázsolta. Tóth Andit, a 15 éves lányt most egy kicsit visszafogottnak találták, eddig minden elsöprő rock-produkciókat láthattunk tőle. Krizsma Gwendolin Sarmen az izgulása ellenére hatalmasat énekelt. Robi végül úgy döntött, hogy Jakab-Péter Izabellát, Ilyés Jenifert és Tóth Andit viszi magával az élő műsorba, a tiszta lapot pedig Krizsma Gwendolinnak adta.

Most tehát a nézőkön a sor, ők még továbbjuttathatnak egy énekest vagy csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!