Bulvár, celeb

2014.11.04. 13:42

Fotók: Meztelenül fotózták Palvin Barbarát

Egy francia magazin (Madame Figaro) közölte az eddigi legpikánsabb képeket a magyar szupermodellről, Palvin Barbaráról. Ennyire talán még sosem vetkőzött le.

Egy francia magazin (Madame Figaro) közölte az eddigi legpikánsabb képeket a magyar szupermodellről, Palvin Barbaráról. Ennyire talán még sosem vetkőzött le. Így tehát bátran állíthatjuk, a franciák szerencsés emberek, ők már október 31-én kezükbe vehették a magazint. A modell természetesen nem mutat semmilyen intim testrészt, viszont láthatjuk teljesen natúr sminkben is (már akit ez érdekel). Irány a galéria!

Egy kis háttérinfó a Wikipediáról:

Palvin Barbara 1993. október 8-án született Magyarország fővárosában, Budapesten. Tanulmányait az Erkel Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban, illetve a Szinyei Merse Pál Gimnáziumban végezte. Kiskorában leginkább az éneklés és a labdarúgás érdekelte. 2006-ban, alig 13 évesen indult karrierje, ekkor „fedezték fel”, miközben Budapesten sétált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!