Bulvár, celeb

2015.05.08. 14:03

Videó: 6 full ciki magyar zenekar, amiket már mindenki elfelejtett

Bizö Boys, Freezer, Taboo, Bubble Gum, Picasso Branch, R-Port - ezek a nevek már a felnőtteknek sem lehetnek ismerősek, pedig egykor mind a rádióban (és a zéplusszon) dübörögtek.

Bizö Boys, Freezer, Taboo, Bubble Gum, Picasso Branch, R-Port - ezek a nevek már a felnőtteknek sem lehetnek ismerősek, pedig egykor mind a rádióban (és a zéplusszon) dübörögtek.

1. Bizö Boys: 1997-et írunk, Jazzy, Mady, Smiley, B.G., Zolee és Shaba alkotta a fiú csapatoktól szokatlan 6-os formációt. Ezt a remek bandát és zenét Zoltán Erikának, vagyis Erica C-nek köszönhetjük. Következzen a legnagyobb slágerük, a Gyere fel hozzám.

A fent említett zenekar később a roppant nehezen beazonosítható B.Boys álnéven is tevékenykedett.

2. Freezer: Talán kevesen tudják, de a Paddy and the Rats frontembere korábban egy fiúzenekarban kezdte. El sem tudjuk mondani mennyire jó, hogy váltott. A Mással játssz klippet Londonban forgatták 2005-ben.

3. Taboo: Az álarc mögé bújt 2 fiú - 2 lány felállású "zenekar" mindenben prímán másolta Vengaboys-t, dallamban is. Ehhez tényleg senki sem adta volna az arcát.

4. Bubble Gum: Itt egy másik Vengaboys-klón. Hiába, ami sikeres azt nem lehet elégszer lemásolni.

5. Picasso Branch: az 1999-en alakult formációt Kozso hozta létre. Hihetetlen, de 5, azaz ÖT lemezt adtak ki! Itt kezdte egyébként Bebe, aki most már a Back II Black frontembere, Paddy-hez hasonlóan neki is jót tett a stílusváltás.

6. R-Port: A VIP után a Rakonczay fivérek saját duót alapítottak. Később ők írtak több magyar gigaslágert és az Eurovíziós megmérettetések állandó háttérszereplői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!