Bulvár, celeb

2016.06.28. 18:00

A vak asszony megjósolta 9/11-et, az ISIS-t és a Brexitet - Borzalmas lesz szerinte, ami ezek után jön

Bulgária - Az 1996-ban elhunyt 85 éves Baba Vangát a Balkán Nostradamus-aként emlegetik - és szörnyű jóslatai voltak Európa számára.

Bulgária - Az 1996-ban elhunyt 85 éves Baba Vangát a Balkán Nostradamus-aként emlegetik - és szörnyű jóslatai voltak Európa számára.

Az idős, vak asszony 1989-ben jósolta meg 9/11-et: "Borzalom! Borzalom! Az amerikai testvérek térdre rogynak, amikor megtámadják őket a fémmadarak. A farkasok morognak majd a bokrokban, ártatlan vér fog spriccelni."

Az 1996-ban elhunyt asszony jóslatai 85 százalékban bejöttek eddig. No de mit mond a jövőről? Nem sok jót - már ami Európát illeti. Szinte már apokaliptikus képeket fest fel: szerinte 2016 végére Európa, ahogy ma ismerjük, megszűnik létezni. Hozzátette: a kontinens szinte kiürül, és egyetlen nagy pusztasággá változik az egész. Baba azt jósolta, hogy háború lesz a muszlimok és Európa között - 2043-ra pedig iszlám kalifátus lesz Európa.

No és a távolabbi jövő? Az se jobb szerinte: 2076-ban visszatérnek a kommunisták, 3005-ben pedig ismét háború lesz - de ezúttal a Marson!

Néhány az eddig bevált jóslatai közül:

- Már a negyvenes években megjósolta a globális felmelegedést.

- Megjósolta a 2005-ös thaiföldi cunami

- Megjósolta a 2001. szeptember 11-i New York-i terrortámadást

- Megjósolta Obama megválasztását: jóslatában kimondta, hogy az USA 44. elnöke színes bőrű lesz

Forrás: mirror.co.uk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!