Bulvár, celeb

2016.07.09. 18:45

Főiskoláról a pornószakmába: "Nem a pénzért csináltam" - Egy leköszönő pornósztár vallomása (18+)

A magát csak S. K. néven bemutató hölgy most hagyta abba a pornózást, és úgy döntött, megosztja a világgal egy podcast-adásban a tapasztalatait a felnőtt filmekkel kapcsolatban. Közel sem festett negatív képet a szakmáról - bár világos, hogy ő csupán egy a sok színésznő közül, és nem mindenki ugyanúgy éli meg a pornószakmát.

A magát csak S. K. néven bemutató hölgy most hagyta abba a pornózást, és úgy döntött, megosztja a világgal egy podcast-adásban a tapasztalatait a felnőtt filmekkel kapcsolatban. Közel sem festett negatív képet a szakmáról - bár világos, hogy ő csupán egy a sok színésznő közül, és nem mindenki ugyanúgy éli meg a pornószakmát.

Az amerikai lány állítása szerint a főiskoláról egyből a pornó iparban találta magát. Nem kényszerítette senki, de még csak pénzre sem volt szüksége, egyszerűen csak kíváncsi volt, és hajtotta a vágy. Úgy gondolta, szórakoztató lesz, vagy ahogy ő fogalmazott, "egy valódi nőstény róka voltam, aki csak arra várt, hogy ráeresszék a világra".

Nem volt számára újdonság: már diákként is webkamerás munkákat vállalt, mert, ahogy mondta, nem bírta visszafogni a benne rejtőző "szexboszorkát".

Miután a Google-n rákeresett a legmenőbb Los Angeles-i pornó ügynökségekre, és elküldött magáról néhány fotót, hamar felvedezték maguknak a filmesek. Az egyetlen amit kifogásoltak, hogy nem volt elég napsütötte színe a bőrének.

- Hát bocsi, Bostonból jöttem - mondta nekik, de hamarosan már három árnyalattal sötétebben vágott bele az első jelenetébe.

A hölgy állítása szerint nagyon eufórikus állapotba került minden forgatás után. És ezzel nem volt egyedül: sok színészen látszott szerinte, hogy egyszerűen csak szeret szexelni - mint minden normális ember -, és nem csináltak túl nagy ügyet emiatt a forgatásból.

A hölgy kiemelte a stáb profizmusát - szerinte az operatőrök ugyanolyan professzionalizmussal kezelik a kamerát egy pornófilm forgatásakor, mintha csak egy Hollywood-i kasszasikerről lenne szó. Pontosan tudják, mit, hogyan és milyen szögben kell megmutatni, hogy az jól mutasson a képernyőn. Főként, ha szoft pornóról van szó, ami többet sejtet, mintsem megmutat.

Bár az elején félt a szülei reakciójától, kiderült, hogy félelme alaptalan volt: a szülei viszonylag lazán vették a dolgot, egyedül az egészsége és az épsége miatt aggódtak kicsit. Az is megesett, hogy valaki felhívta az édesanyját, hogy beárulja őt.

- Hölgyem, tudja, hogy a lánya pornófilmekben szerepel? - hívta fel egyszer egy nő az édesanyját. Az anyja pedig csak ennyit válaszolt: - Igen, igen, tudom. Visszhall.

- Személy szerint nem nézek túl sok pornót - vallotta be az egykori pornószínésznő. - Sőt, azelőtt sem néztem túl sokat, hogy magam is pornószínésznővé váltam volna.

Viszont kiderült: olykor-olykor előkerülnek otthon a saját pornófilmjei.

- Kissé talán betegesnek tűnhet a dolog, de voltak pasik, akik egyszerre akartak nézni a képernyőn, és egyszerre velem lenni hús-vér formámban - mondta. - De bevallom, én is nagyon szórakoztatónak találom ezt.

És hogy azóta hogy kezelik az emberek? Elmesélte, hogy az emberek ugyan kissé megdöbbennek, amikor elmondja, mit dolgozott korábban, de többnyire csak feldobja vele pár ember napját.

- Tényleg pornós voltál? Hű. Király, sose találkoztam még pornóssal.

Forrás: Daily Mail

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!