Bulvár, celeb

2016.10.27. 14:02

Pornóban szerepelhet a magyar csak azzal, ha kimegy az utcára (18+)

Budapest - Különös pornóteherautó bukkant fel Budapesten, aminek egy nagy fekete üvegdobozszerűség van a platóján és kívülről egyáltalán nem lehet belátni - <a href="http://444.hu/2016/10/27/talalkozott-mar-az-imbolygo-budapesti-pornoteherautoval#" target="_blank">írta meg a 444.hu</a>. Belülről viszont remekül kilátni. És nem is akármilyen filmet forgatnak a belsejében.

Budapest - Különös pornóteherautó bukkant fel Budapesten, aminek egy nagy fekete üvegdobozszerűség van a platóján és kívülről egyáltalán nem lehet belátni - írta meg a 444.hu. Belülről viszont remekül kilátni. És nem is akármilyen filmet forgatnak a belsejében.

Mint kiderült, napok óta folyik egy felnőtt film forgatása a Jegymester előtt parkoló teherautóban - a film hátterét pedig az utca forgataga adja.

Vélhetően tehát sokan úgy lesznek szereplői egy pornófilmnek, hogy nem is tudnak róla. Vagy mégis?

A teherautó oldalán egy A4-es lapra nyomtatott figyelmeztetés áll, amiben közlik az olvasóval, hogy filmforgatás zajlik, és ha nem akar a részesévé válni, ne menjen túl közel a teherautóhoz. A vicc persze az: a kiírást csak akkor tudja elolvasni az ember, ha túl közel megy hozzá...

Forrás: 444.hu


Jade mindössze 23 éves lesz, de máris sokat látott: azért utazza körbe a világot, hogy idegenekkel szexeljen a kamera előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!