Bulvár, celeb

2017.03.06. 10:35

Videó: A 88 éves néni zseniális módszerrel akadályozta meg, hogy megerőszakolják

USA - A 88 éves Helen Reynoldsot az otthonában támadta meg egy 25 év körüli fickó, aki lakáskarbantartónak adta ki magát.

USA - A 88 éves Helen Reynoldsot az otthonában támadta meg egy 25 év körüli fickó, aki lakáskarbantartónak adta ki magát.

Noha nem nagyon értette a hölgy, hogy mit is akar konkrétan megjavítani otthonában a férfi, azért beengedte. Nagy hiba volt: a férfi a szobájába hurcolta, és megpróbálta megerőszakolni a nőt. Ám ekkor a néninek remek ötlete támadt, hogyan vegye el a kedvét a fickónak.

Közölte a férfival, hogy jobb ha tudja, a férje HIV-vírus miatt halt meg, és ő maga is HIV-fertőzött.

A férfinak hamar elment a kedve a veszélyes aktustól. Távozás közben a 88 éves néni feltette a pontot az i-re, és alaposan herén rúgta az erőszakos férfit.

Forrás: borsonline.hu


Liverpool - Az 54 éves Michael Miszczak és volt felesége, Sandra Jones gyomorforgató dolgokat művelt két kislánnyal: noha a gyermekek azóta felnőttek, máig nehezükre esik beszélni a szörnyűségekről. Még a sokat tapasztalt bíró is kiborult az ítélethirdetéskor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!