Bulvár, celeb

2017.07.19. 19:33

Kiteregette a szennyest Bea asszony - Családi pótlékból élnek a NAV razzia óta

Budapest - <a href="/video-gyozike-vegso-ketsegbeeseseben-orban-viktorhoz-fordult-segitsegert/3517772" target="_blank">Győzike levélben már Orbán Viktorhoz is fordult korább</a>an, de minden hiába: amióta a NAV razziát tartott Győzikééknél, és hatalmas mennyiségű pénzt és családi aranykészletet foglaltak le, a családnak semmi sem maradt.

Budapest - Győzike levélben már Orbán Viktorhoz is fordult korábban, de minden hiába: amióta a NAV razziát tartott Győzikééknél, és hatalmas mennyiségű pénzt és családi aranykészletet foglaltak le, a családnak semmi sem maradt.

- Most annyira nincs pénzem, hogy már az utcára sem merek kimenni. Nem tudom rendbe tetetni a körmöm és a hajam - mesélte a Színes Ásznak Bea asszony.

Anyagilag most nagyon le vagyunk nullázva. Ilyesmi még sosem fordult elő! Életemben nem kellett a családi pótlékra hagyatkoznom, most azonban tűkön ülve várom.Ha így haladunk, eljutok oda, hogy az ételt sem tudom kifizetni!"

Forrás: ripost.hu


[related-post post_id="3517772"]

[related-post post_id="3501416"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!