Bulvár, celeb

2018.02.01. 13:50

Tejet adott a hónaljában nőtt mell - Hihetetlen, de minden 18. olvasónknak lehet extra mellbimbója!

Sokan anyajegynek nézik, de egy kutatás szerint minden 18. embernek lehet extra mellbimbója, ez Magyarországon 550 ezer embert jelent.

Sokan anyajegynek nézik, de egy kutatás szerint minden 18. embernek lehet extra mellbimbója, ez Magyarországon 550 ezer embert jelent.

Az emberi test olykor nagyon furcsa dolgokat produkál. Egy fiatal anyukát, Genelle Billingst valósággal sokkolt, amikor talált egy kivi méretű harmadik mellett és mellbimbót a hónaljában, amiből ráadásul anyatej jött ki.

Az orvosa azt mondta, ez a mell sohasem fog tejet adni, de tévedett...

- Első terhességem alatt találtam egy növekvő dudort a hónaljamban. A rendelőben ültem és néztük az ultrahang technikussal a monitort, próbáltuk kitalálni mit látunk azon a pici képernyőn... - mesélte az anyuka.

Kiderült, hogy mellszövetről van szó, az orvos pedig azt mondta, hogy a mellszövet jelenléte normális, és minden helyre kerül a szülés után, de hozzátette, hogy sohasem fog anyatejet adni a hónaljban nőtt mellecske. Ám aztán egy nap a hónalj-mell elkezdett tejcseppeket hagyni az inge belsejében...

Az anyukának persze nem jutott eszébe, hogy ezentúl a hónaljából szoptassa a gyermekét. Sőt, a második gyermek születése előtt sebészileg eltávolíttatta az extra mellet.

No de mi az igazán meglepő ebben a sztoriban? Az, hogy az extra mellbimbó nem is annyira meglepő: a becslések szerint minden 18. embernek van, de többnyire kisméretű és könnyen összetéveszthető az anyajeggyel.

Forrás: mediamozaik.hu


[related-post post_id="2901644"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!