Bulvár, celeb

2018.04.16. 09:32

Győzike: Hálát adok a jóistennek, hogy ismét megsegített

Salgótarján - Mint arról korábban beszámoltunk, <a href="/video-ujra-feljelentettek-gyoziket-meghozza-ezekert-a-mondatokert/3752392" target="_blank">Győzikét feljelentették becsületsértésért, miután decemberben a Mokkában megjegyzéseket tett a Nemzeti Adó-és Vámhivatal egyik osztályvezetőjére</a>. Úgy tűnik, hogy emiatt már biztosan nem kell felelnie a bíróság előtt Gáspár Győzőnek: az ügyészség levélben közölte vele, hogy bűncselekmény ­hiányában megszüntették az ellene folyó nyomozást a rágalmazási ügyben.

Salgótarján - Mint arról korábban beszámoltunk, Győzikét feljelentették becsületsértésért, miután decemberben a Mokkában megjegyzéseket tett a Nemzeti Adó-és Vámhivatal egyik osztályvezetőjére. Úgy tűnik, hogy emiatt már biztosan nem kell felelnie a bíróság előtt Gáspár Győzőnek: az ügyészség levélben közölte vele, hogy bűncselekmény ­hiányában megszüntették az ellene folyó nyomozást a rágalmazási ügyben.

– Hálát adok a jóistennek, hogy ismét megsegített. Van igazság a földön, soha nem sértettem meg senkit – mondta Győzike a Blikknek. – Sajnos, ez sem segít azon, hogy az ellenem zajló hadjárat teljesen tönkretette az életemet. Mindenki azt hiszi, hogy egy bűnöző vagyok. Ami azonban még ennél is jobban fáj, a zenekar összes fellépését lemondták nyárra, bármennyire fáj, ki kell mondanom: egyetlen fellépése sem lesz a Romanticnak. Ez már nemcsak engem érint nagyon rosszul, hanem Zsuzsit és Katinkát is.

Forrás: blikk.hu


[related-post post_id="3752392"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!