Bulvár, celeb

2019.01.24. 12:59

Bomba dallal jönnek a bomba csajok: Nemazalány és Karola már rögzítették a közös számukat

Nyíregyháza - A rajongók már sejthették, hogy valami készül a nyíregyházi énekes-rapper, Nemazalány háza táján.

Nyíregyháza - A rajongók már sejthették, hogy valami készül a nyíregyházi énekes-rapper, Nemazalány háza táján. Halastyák Fanni szerda este rántotta le a leplet a titokról: a napokban közösen vonultak stúdióba Karolával, hogy elkészítsék első közös számukat. Mint azt Instagram-oldalán írta: „Karolával réges rég szeretnénk egy közös dalt, de még eddig nem volt rá lehetőségünk. Most csináltunk nektek egy bomba dalt, és reméljük, elnyeri majd a tetszéseteket!”

Fanni követői természetesen elárasztották kommentekkel a bejegyzést, szinte mindannyian megjegyezték, hogy nagy dobásra lehet számítani a csajoktól.

Nemazalány szóló számai több százezres, olykor milliós megtekintést hoznak, ahogy Karola dalai is a felkapott videók között szerepelnek a Youtube-on, így a fúzióból csak siker születhet. Hogy mennyit kell várni a közös dalra, egyelőre rejtély, de lányok rajongói már biztosan tűkön ülnek.

KM


[related-post post_id="4112295"]

[related-post post_id="4100469"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!