Bulvár, celeb

2019.01.23. 10:54

Nóri a plafonra lőtte a gumit, Ivettnél már a kutya is próbálkozott - Íme a 3 legcikibb szexbaki! (18+)

Van az úgy, hogy nem jön össze. Na de ennyire? Mi a teendő, ha már a kutya is be akar szállni? A Ripost összegyűjtötte a legcikibb megtörtént szexbakikat - ebből szemezgettünk most. Következzenek a horror beszámolók, méghozzá a csajoktól!

Van az úgy, hogy nem jön össze. Na de ennyire? Mi a teendő, ha már a kutya is be akar szállni? A Ripost összegyűjtötte a legcikibb megtörtént szexbakikat - ebből szemezgettünk most. Következzenek a horror beszámolók, méghozzá a csajoktól!

Gumi a plafonon

"Hiába múltam el 30 éves, még életemben egyszer sem volt szükség rá, hogy én húzzak fel egy férfira óvszert. Valahogy mindig megoldották ezt maguk. Az aktuális randipartnerem viszont a kezembe nyomta a tasakot, úgyhogy muszáj volt valamit rögtönöznöm. Próbáltam finoman, de úgy nem sikerült. Aztán kicsit szétfeszítettem az anyagot, hátha könnyebb lesz a dolog, de erre fogta magát a gumi, és kilőtt a kezemből, konkrétan a plafonra, ahonnan visszapattant. Aznap este már lőttek a hangulatnak. De cserébe jót boroztunk" - avatott be minket a 34 éves Nóra.

Inkább az apukájával traccsolt telefonon

"Minden egészen jól alakult. Második randi, nála kötöttünk ki, és megmondta előre, hogy aznap egy fontos meccs lesz, de gondoltam, hogy oké, elég jó fej vagyok, megnézzük együtt, és utána irány az ágy. Arra nem számítottam, hogy a pasi minden fontos meccs után az apjával kezd értekezni telefonon, méghozzá félórán át. Ott feküdtem a kanapén, szuperszexi cuccban, simogattam a combját, csókolóztunk, amikor csörgött a telefon, ő felvette, és félórán át hallgattam, hogy ki milyen góllehetőséget szalasztott el. Utána hívtam egy taxit és eljöttem inkább haza. És kerestem valakit, aki képes egy női testre is figyelni az apja helyett" - emlékezett vissza a 27 éves Kitty.

A kutyája is be akart szállni

"Sokadik randink volt a fickóval. Már volt köztünk szex is, első két alkalommal nálam, aztán harmadszor pedig nála. Legalábbis úgy terveztük. Csakhogy a legütősebb pillanatokban megjelent az ágyban az amúgy nagyon cuki keverék kutyája. Először ugrálni kezdett körülöttünk, akkor lezavartuk és folytattuk. De nem tágított. Utána visszajött az ágyba, és nyalogatni kezdte a hátam. Na itt már kicsit kiakadtam. Megint lekergettük. A vége az lett, hogy valószínűleg érezte a furcsa energiákat, mert rámászott a hátamra, mikor én voltam felül. Itt döntöttem úgy, hogy vagy kizárjuk a szobából a kutyust, vagy inkább nézzünk meg valami filmet. Kizártuk. És be is fejeztük később, amit félbehagytunk. De kellett egy órányi idő, mire újra rá tudtunk hangolódni" - mesélte a 24 éves Ivett.

Forrás: ripost.hu


[related-post post_id="4086968"]

[related-post post_id="4064277"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!