Bulvár, celeb

2019.01.11. 12:06

Nyíregyházáról tartva hazafelé szenvedtek balesetet - Ittas vezetésért indult eljárás Curtis kedvese ellen

Budapest, Nyíregyháza - Mint arról <a href="/szetfejeltem-a-szelvedot-nyiregyhazarol-tartott-hazafele-amikor-balesetet-szenvedett-curtis/4069078" target="_blank" rel="noopener">korábban már beszámoltunk</a>, komoly balesetet szenvedett Curtis, amikor Nyíregyházáról tartott hazafelé a barátnőjével. A luxus BMW-t Curtis menyasszonya, Kriszti vezette, és az új­pesti ke­resz­te­ző­désnél történt a baleset.

Budapest, Nyíregyháza - Mint arról korábban már beszámoltunk, komoly balesetet szenvedett Curtis, amikor Nyíregyházáról tartott hazafelé a barátnőjével. A luxus BMW-t Curtis menyasszonya, Kriszti vezette, és az új­pesti ke­resz­te­ző­désnél történt a baleset.

Curtis a balesetről ennyit írt a Facebook oldalára: „Sajnos a stoptábla nem mindenkinek szól… Szétfejeltem a szélvédőt”.

Ám a rendőrség azt nyilatkozta a Ripostnak, hogy Curtis kedvese ellen indult büntetőeljárás:

A BRFK sajtóosztálya ezt nyilatkozta a Ripostnak:

„A balesettel összefüggésben a Budapesti Rendőrfőkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága járművezetés ittas állapotban vétség miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség az autót vezető nővel szemben intézkedett a mintavételre, azonban a szakértői vizsgálat válaszadásunkkor folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor.”

Forrás: ripost.hu


[related-post post_id="4069078"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!