felfoghatatlan

2021.02.08. 11:42

Brutális részletek! Minden nap elsétált a holttest mellett a veresegyházi gyilkos

A férfi az élettársát megkéselte, félholtra verte, összerugdosta az arcát, a mellkasát, majd felakasztotta a szolgálati házában.

Éveken át bántalmazta ukrajnai élettársát a Medveotthon állatgondozója. A nő kiszolgáltatott helyzete miatt félt, és úgy érezte, magára maradt. Nem mert sem a rendőrséghez, sem orvoshoz fordulni, mert attól félt, visszatoloncolják a hazájába. Párja brutálisan végzett vele, és miután meghalt, egy pokrócba tekerve a környékbeli dögkútba dobta.

Az Origo szemléje szerint a Blikk felkavaró részleteket tudott meg a 49 éves nő haláláról. A nő holttestét három hónappal a gyilkosság után találták meg, egy dögkútban, egy ló teteme alá rejtve. Gyilkosa az élettársa, a veresegyházi Medveotthon egyik állatgondozója.

A férfi egyik munkatársa elmesélte, hogyan ismerkedett össze a férfi az ukrajnai Hajnalkával.

„Hajni a közeli kertészetben dolgozott, négy éve a kocsmában jött össze Karcsikával. Karcsika húsz éve Romániából költözött ide, a szürke marhákat gondozta, az istálló mellett volt egy szolgálati lakása, ahová befogadta Hajnit. Mindenki aggódott, vajon mi lesz ebből a románcból.

Nem az volt a kérdés, vajon lesz-e tragédia, hanem az, hogy mikor. Karcsika ugyanis gyakran ivott, és olyankor nem ismert se istent, se embert. Volt, hogy mindkét kezét eltörte az asszonynak

– mesélt a kegyetlenségekről.

A nő novemberben tűnt el, ami a pár viszonya miatt mindenkiben gyanút keltett.

A férfi egy ideig azt próbálta meg elhitetni az emberekkel, hogy az asszony elköltözött tőle. Miután a rendőrök megtalálták a nő holttestét, még mindig védekezett. Azt mondta, a nőt felakasztva találta a veresegyházi lakásukban. Megpróbálta újraéleszteni, de nem tudta, ezért megijedt és a holttestet egy közeli gödörbe dobta.

A holttesten azonban olyan sérülések voltak, amelyek egyértelműen gyilkosságra utaltak. Az asszonynak eltörték a bordáját, a lapockáját, kitörték a fogait. Az igazságügyi orvosszakértő kizárta az önkezűséget.

„Úgy tudom, azon a végzetes novemberi éjszakán Karcsika féltékenységi rohamot kapott. Előbb megkéselte, félholtra verte Hajnit, az acélbetétes bakancsával összerugdosta az arcát, a mellkasát, majd felakasztotta őt a szolgálati házában. Miután a nő tetemét egy pokrócba tekerte, feldobta a kistraktorra és a gyilkosság helyszínétől ötszáz méterrel távolabb, a dögtemetőben egy ösvény mellé elásta. Karcsika minden nap olyan nyugalommal járt-kelt azon az ösvényen, mint aki semmit nem tud”

– folytatta az ismerős.

Hajnalka öccse a Blikknek azt mondta,

„Karcsi mellett soha egy boldog pillanata nem volt a nővéremnek. Az édesanyám évekkel ezelőtt már eltemette a kisebbik lányát, Natáliát, aki orvosi műhiba miatt vesztette életét. Hajnalkát most a húga mellé temetjük.”

A férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják, a bíróságon ez húsz év fegyházat érhet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!