Ország-világ

2021.02.20. 19:30

Tragédia: két ujját is elveszítette a Fradi-legenda fia

Egy nappal 18. születésnapja előtt érte borzalmas baleset Bodnár József, a legendás masszőr és terapeuta fiát: amputálni kellett két ujját.

A kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron és olimpiára készülő társai tera­peutája, Bodnár József 18 éves fia egy építkezésen szenvedett balesetet.

Egy osztálytársával a Szabolcs utcai kórház bontásánál vállalt munkát – mondta a korábban a Fradi focicsapatánál ténykedő szakember.

Az építési törmelék válogatása közben egy markológép villája alá került a kézfeje, ami csúnyán összezúzta a gyűrűs-és középső ujját, azonnal a Honvédba szállították, ahol amputálták a két sérült ujja végét.

Ifj. Bodnár József a szülei házában lábadozik. A Bors megkeresésére felidézte a szörnyűséges keddi napot.

Pedig hogy készültem, hogy méltón ünnepelhessem a 18. születésnapomat. A baleset másnapján lettem nagykorú. Hát nem ilyen partit képzeltem…

– mondta.

Arra a kérdésre, hogy került az építkezésre, úgy válaszolt, egy iskolatársa ajánlotta, mint pénzkereseti lehetőséget. Azért vállalta, hogy egy kis dugipénzt keressen, és korábban is előfordult, hogy valamelyik multinál vállalt alkalmi munkát, szüleitől már nem akart kérni.

Bár inkább kértem volna!

Most a jobb kezemen két ujj hiányzik. Próbálom felfogni, de egyelőre nem nagyon megy. És fájlalom, hogy a baleset óta az építkezésről senki sem keresett

– mondta.

A lap megkereste a műszakvezető „kollégát”.

Ne haragudjon, de a főnökeim a lelkemre kötötték, hogy sem a saját, sem a feletteseim, sem a cég nevét nem árulhatom el. Annyit mondhatok: szó sincs arról, hogy a balesetet szeretnénk eltitkolni. Folyik a belső vizsgálat, és a munkavédelmi osztályon is nyoma van a balesetnek – mondta az illető, aki ezután gyorsan elköszönt, mondván, neki muszáj mennie dolgozni.

Az ügynek vélhetően lesz tehát folytatása.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!