ebből válás lesz?

2021.03.05. 08:45

Megcsalta a felesége – a második házassága sem sikerült a Megasztár énekesének

Az éremnek nyilván két oldala van: a csalódott férj a feleségét vádolja hűtlenséggel, de a bejegyzése alatt ezt többen vitatják és van aki szerint egyenesen épp fordítva van, az énekes lépett félre.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A szakítást Fekete Dávid csütörtökön este, a Facebook profilján hozta nyilvánosságra. A 34 éves énekes a 2008-as Megasztár 4.-ben tűnt fel, ahol második helyezést ért el. 2010-ben feleségül vette Cserpes Laurát, ám házasságuk 2013-ban véget ért.

Fekete Dávid, a Megasztár negyedik szériájában lett ezüstérmes
Fotó: FEM3

Ezt követően találkozott élete nagy szerelmével, Reginával, akinek megkérte a kezét, ám esküvőjük időpontjában már úton voltak ikreik. Mivel Regina egy kislánnyal érkezett a házasságba, hamarosan háromgyerekes , ötfős család lett az övék. Valami azonban megzavarhatta családi idillt, Fekete Dávid Dávid a közösségi oldalán egyértelművé tette, hogy kapcsolatuk már jó ideje messze nem a boldogságról szólt.

Kedves Ismerősök, barátok!

Mivel magánéletemet nagyrészt a nyilvánosság előtt éltem...

Egyszer, számot kell adni sajnos, nem csak a jóról, de a rosszról is.

Feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot – kezdi a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook oldalán közzétett bejegyzésében, amiben arról ír, egy harmadik fél tette tönkre a háromgyerekes család életét.

A botrány mindenesetre kialakulóban van. A hozzászólások között több is megemlíti, hogy Fekete Dávid sem szentéletű és köze van ahhoz, hogy a házasság tönkrement. Többen nagyon karakteresen veszik védelmükbe, a feleséget, Reginát, akinek az édesanyja is írt egy félreérthetetlen kommentet.

„Sajnállak Téged!! Mosolyogva olvasom. Sok a sajnálkozó hozzászólás, akik nem ismernek Téged valójában, csak a Fekete Dávidot, mint énekest!!!! A kettő sajnos, nem ugyanaz!!!! Az, amit itt összehordtál, egy megkeseredett, reményvesztett ember kapálózása. A családodat pedig te teszed tönkre a beteges féltékenységeddel és a gyerekes észjárásoddal!

- így szól a lényege a hosszabb bejegyzésnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!