úgy lett, ahogy mondta

2021.04.06. 10:50

Hátborzongató: valóra vált, amit a jósnő évekkel ezelőtt mondott Hódi Pamelának (videó)

A modell évekkel ezelőtt egy jövendőmondónál járt, aki elmondta neki, hogy szakítani fognak Berki Krisztiánnal, a második gyermeke pedig nem tőle lesz.

Évekkel ezelőtt elmondták, ami azóta megtörtént

Forrás: Ripost / Markovics Gábor

Hosszú évekkel ezelőtt, még az első kislánya születése után kapott hátborzongató jóslatot Hódi Pamela. A modell akkoriban még Berki Krisztián partnere volt, ekkor ment el egy jósnőhöz, aki eléggé lelombozta – írja a Ripost.

Müller Rózsa ugyanis azt állította Pamelának, hogy két gyermeke lesz, a második azonban nem Berkitől, hanem valakitől, akihez feleségül megy.

A legelképesztőbb az, hogy minden valóra vált abból, amit Pamela a jósnőtől hallott évekkel ezelőtt. Három évvel ezelőtt összejött Tóth Bencével, akivel azóta összeházasodtak és az első közös gyermeküket várják, aki kislány lesz.

De mit mondott évekkel ezelőtt a jósnő?

„Ez a hat kártya a te gondolataid. Nézd meg, milyen érdekes. Valaki elcsábított, egy férfi, és nagyon nagy boldogság volt. Igen ám, de nézd meg, ez egy olyan férfi, aki általában két vasat tart a tűzben. Ne haragudj, de nekem mindig azt kell megmondanom, ami történni fog. Az igazat mondom, és nem akarom, hogy ez bármiben befolyásoljon, de azt látom, hogy nem fogtok együttmaradni. Neked is lesz más férfi az életedben, pedig ezt a férfit szereted, belé vagy szerelmes. Ez a kapcsolat összeomlik, méghozzá egy másik hölgy miatt” – utalt a Berkivel való kapcsolatára a jósnő.

Pamela ezután megkérdezte, lesz-e gyermeke még, amire a jósnő egyértelmű igennel felelt.

„Két férjed még lesz, de Krisztiánnal nem látom a házasságot. Még egy gyermeked lesz, valószínűleg mástól”

– fogalmazott Müller Rózsa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!