Bulvár-celeb

2021.04.05. 11:26

Így meghalni? Felesége szeme láttára vesztette életét a 29 éves kétgyermekes édesapa

A személyedzőként dolgozó férfi váratlan halála miatt a rendőrség vizsgálatot indított. Még nekik is hihetetlen volt ugyanis, hogy egy ilyen abszurd oka legyen a tragédiának.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Borzalmas tragédiáról számoltak be az észak-walesi Colwyn-öbölből. Egy édesapa, Thomas Mansfield váratlanul rosszul lett edzés közben. A 29 éves személyi edző előtte megivott egy magas koffeintartalmú shake-t, amelybe ráadásul koffeinport kevert. A dózis pedig túl soknak bizonyult, ugyanis néhány perccel később, váratlanul habzó szájjal összeesett és elterült a földön – írja a Metropol.

Mivel fitt volt és nem voltak egészségügyi problémái, hirtelen halála miatt vizsgálatot rendeltek el. Az orvosi szakvélemény szerint Thomas Mansfield halálát koffeintúladagolás okozta. Haláltusájának pedig felesége, Suzy is a szemtanúja volt.

A házaspárnak két közös gyermeke született, Tommy és Millie, akik édesapjuk halála után félárván maradtak. „Összedőlt a világ számomra, és a gyerekeim elveszítették az apjukat. Én pedig elveszítettem életem szerelmét” – mondta a Mirrornak gyászoló feleség. A férfin még megpróbáltak segíteni, kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

„Egész életemben ő volt a párom, soha nem fogom túltenni magam ezen. Tom volt az életem. Jobban szeretettem, mint bárki mást, és mindig is szeretni fogom. Nagyon hiányzik és nagyon igyekszem, hogy a gyerekeket együtt tartsam” – tette hozzá az édesanya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!