Bulvár-celeb

2021.05.02. 18:01

Dévényi Tibor szerint az oltás mentette meg az életét

Dévényi Tibi bácsi alig várta, hogy megkapja a koronavírus elleni vakcinákat.

Forrás: Bors archív

Dévényi Tibor két hét önkéntes karanténból szabadult. Az elmúlt évben mindent elkövetett, hogy ne kapja el a koronavírust, mégis megfertőződött – írja a Borsonline.

„A kínai vakcinából már megkaptam mindkét oltást, majd a második után két héttel észleltem, hogy fáj a torkom. Aki beszéddel keresi a kenyerét, azzal előfordul ilyen, épp ezért először nem vettem komolyan” – mondta a Borsnak. „A háziorvoshoz fordultam a panaszaimmal, aki azt javasolta, a biztonság kedvéért teszteltessem magam. Így is történt, bizakodva vártam az eredményt, és engem is meglepett, amikor kiderült, hogy sajnos elkaptam a koronavírust. Azonnal önkéntes karanténba vonultam, most telt le a tizennégy nap.”

A műsorvezető gyógyszeres kezelést kapott, és végig bízott abban, hogy az állapota nem romlik.

„Óriási szerencsém volt, hiszen még lázam sem volt. Antibiotikumot kaptam, és szépen lassan kilábaltam belőle.

Rettegtem, hogy kórházba kerülök, abba pedig bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha korábban, a védőoltás előtt kaptam volna el.

Sokszor elmondják a virológusok és az orvosok, hogy aki oltás után betegszik meg, enyhe lefolyású lesz a betegség. Az én esetem is ezt igazolja, mert nem kerültem súlyos állapotba. Az oltás megmentette az életemet” – jelentette ki a rádiós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!