Bulvár-celeb

2021.05.02. 14:04

Őszintén vallott Janza Kata: „viharos lett a kapcsolatunk”

Kata a súrlódásokról, az anyai ösztönökről és a gyermekei jövőjéről kizárólag a Hot!-nak mesélt.

Forrás: Bors

Nem könnyű összeegyeztetni a karriert és az anyaságot, ám a színésznő húsz év alatt már gyakorlatot szerzett a logisztikában. Amikor a gyerekei még kicsik voltak, sok nehézségük akadt, ám az idő őket igazolta – írja a Hot nyomán a Borsonline.

– Soha nem volt nálam kérdés, hogy édesanya legyek; tudtam, hogy nem akarom megfosztani magam ettől a boldogságtól.

De tény, hogy a címszerepek és az esti előadások miatt gyakran fáradtan estem haza. És sokszor biztosan hiányoztam nekik, de a szüleim és az apukáik óriási segítséget nyújtottak. Bár a tökéletes családi harmóniát nem sikerült megteremteni, a nagyszülők olyan közeget biztosítottak nekik, amely védőhálót biztosított. Azóta is igyekszem erőn felül behozni a kimaradt pillanatokat, lemondva az énidőről, és megteremteni számukra is azt a gyerekkort, ami nekem megadatott! Samuval például rendszeresen kijárok „egykapuzni”, és próbálom megadni nekik azt a szabadságot, amiben én is felnőttem – mesélte Kata.

A művésznő mindkét gyermeke, Janka és Samu is a színpad felé kacsingat, ám ez nem volt mindig így. A 22 éves lány nemrég még a jogi tanulmányaira koncentrált, mostanra azonban megváltozott a személyisége.

Az interjút ide kattintva olvashatja.

Címkék#Janza Kata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!