Bulvár-celeb

2021.07.05. 05:50

Felfoghatatlan fájdalom: az oltár előtt esett össze és halt meg a 11 gyermekes édesapa

Csak percek választották el attól, hogy teljesüljön élete álma.

Fotós: Shutterstock

Fotós: Shutterstock

Életük legszebb napja rémálomba fordult: a 11 gyermekes Paul Wynn éppen elvenni készült élete szerelmét, akivel már 21 éve éltek boldogságban, amikor rosszul lett az oltár előtt és meghalt.

Alison Wynn fiával az oldalán már a sorok között lépdelt az oltár felé, amikor azt látta, hogy élete párja összeesik, a család pedig felugrott és próbálták megmenteni az életét – írja a Bors.

Paul nyolc nappal korábban kapta a lesújtó diagnózist az orvosoktól: rákos. A daganat a hasnyálmirigyét támadta meg, de áttétet képzett már a máján és a tüdejében is. Hat hetet jósoltak neki mindössze.

Emiatt előrébb hozták az esküvő időpontját, mert mindenképpen szerették volna hivatalosan is összekötni az életüket. Ez az álmuk azonban már nem válhatott valóra.

– Ha tudtam volna, hogy nem tudunk egybekelni, megpróbáltam volna egy még korábbi időpontra leszervezni az esküvőt.

Úgy tűnt, minden rendben van, majd összerogyott, én pedig odafutottam hozzá, a nevét kiabáltam, de már nem nézett rám

– magyarázta Alison.

– Rettenetesen nehéz, de a gyerekek miatt nem roppanhatok össze, mindennap fel kell kelnem és élnem az életemet. Paul és én 2004-ben elveszítettünk egy gyermeket, miután elvetéltem, így egy kis vigaszt nyújt nekem most, hogy ott vannak fent együtt – mondta az asszony.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!