Csenger hírei

2016.07.27. 09:57

Nem csak sárral dobálóztak, kis híján tömegverekedéshez vezetett egy tócsába hajtás Csengeren

Csenger - A vitázók ismerőseiből, rokonaiból két tábor alakult ki. A helyszínre öt járőregység vonult ki és csillapította a kedélyeket.

Csenger - A vitázók ismerőseiből, rokonaiból két tábor alakult ki. A helyszínre öt járőregység vonult ki és csillapította a kedélyeket. Tócsába hajtva lefröcskölte Csengeren L. Barnát az ugyancsak helybéli V. Sándor július 13-án este. Csakhogy a lefröcskölt férfi ezt nehezményezte és megtorpant - írja a Zsaru Magazin. Az autóvezető ezt követően megállt, visszasétált L. Barnához, akinél elszakadt a cérna. Vitába szállt a sofőrrel, a veszekedést pedig egy ökölsuhintással akarta lezárni. Viszont verekedés lett a vége, amibe L. Barna két fia is beszállt.

V. Sándort az egyik odarohanó helybéli, A. Tamás próbálta megvédeni a támadóktól, miközben egy szemtanú bejelentést tett az esetről a segélyhívón. A rendőrök perceken belül kiértek, ekkor már csak szócsata dúlt, de a csoport 80-90 főből álló tömeggé duzzadt. A vitázók ismerőseiből, rokonaiból két tábor alakult ki. A helyszínre öt járőregység vonult ki és csillapította a kedélyeket. A verekedés résztvevőit előállították a Csengeri Rendőrőrsre. A szabadlábon védekező gyanúsítottak ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!