Debrecen hírei

2012.10.26. 10:28

A Nemzeti Értékelvű Párt követelései!

Összeállítottunk egy pár kisebb pontot Magyarország irányítására/jogrendszerére vonatkozó stratégiánkról, ami nem annyira lényeges, ha más pártok is átveszik, illetve kényelmetlen lenne lobogójukra tűzni, ezért eddig nem is tették meg (és valószínűen nem is fogják ...

Összeállítottunk egy pár kisebb pontot Magyarország irányítására/jogrendszerére vonatkozó stratégiánkról, ami nem annyira lényeges, ha más pártok is átveszik, illetve kényelmetlen lenne lobogójukra tűzni, ezért eddig nem is tették meg (és valószínűen nem is fogjákmegtenni):

1. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a magyar állam, annak kormánya és független bírósága ismerje el, hogy sérülnek a romák emberiségi jogai Magyarországon, és biztosítsa számukra a kivándorláshoz szükséges feltételeket, amennyiben lemondanak magyar állampolgárságukról!

2. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a politikusok által hivatali idejükben elkövetett törvény- és szabálysértések ne évüljenek el! Legyenek visszamenőlegesen büntethetőek!

3. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy mindennemű kárpótlást, kisebbségi önkormányzati finanszírozást és más etnikai alapokon nyugvó pénzbeli juttatásokat a magyar állam határozatlan időre függessze fel országunk anyagi helyzetére való tekintettel!

4. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy legyen elsődleges szempont a hazai nemzeti gazdaság védelme, és az azt alkotó, 100%-osan magyar tulajdonban lévő kis- és középvállalkozások élvezzenek törvényi védelmet, valamint nagyobb mértékű adókedvezményeket!

5. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a személyi jövedelemadó a társadalmi szolidaritás elve alapján normalizálódjon, többsávos adórendszer bevezetésével! Fizessenek a több adót a gazdagabbak!

6. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a mindenkori magyar kormány biztosítsa a tisztességes európai szintű bérezést a foglakoztatás minden területén!

7. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy Magyarország köztársasági elnökének személyét népszavazás döntse el, és a népszavazáson bárki elindulhasson!

8. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy Magyarország mindenkori kormánya az azt megelőző választási eredményeitől függetlenül rá két évre kötelezően megerősítő népszavazást írjon ki és tartson!
Amennyiben a kormánypárt a bizalmi szavazáson megbukik, úgy írjon ki új demokratikus választásokat!

9. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a hazánkban levő nemesfémek, vagy belőlük készült tárgyak (réz, ezüst, arany és ezek tetszőleges arányú vagy összetételű ötvözetei) külföldre ne legyenek szállíthatóak, sem ott értékesíthetőek!


A Nemzeti Értékelvű Párt,
a NÉP pártjának elnöksége.
http://nep-part.hu

Címkék#lakóhelyem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!